Spring för livet.

Molniga tråkiga dag, men det gör ingenting att det är molningt för jag ska strax bege mig till jobbet. Det bästa är att oavsett om jag är ledig eller jobbar så går det ju faktiskt inte att ligga ute i solen idag. Det känns ganska bra att jobba en sånhär dag. Mtv är nog det bästa på morgonen därför bjuder jag på en låt som startat upp min dag idag. Ja det var bara det.

Puss




Det är så härligt att gå i solen.

Det är riktigt skönt att promenixa i solsken, dock har det blåst som bara den idag. Inte roligt alls. Dock har det varit en ganska rolig dag iallafall, jag har återupptagit The Sims 3 och gillar det faktiskt lite. Även om 2an var mycket bättre så har jag accepterat 3an mer nu. :) Ja det var nog bara det.

Puss


Sol.

Idag har jag äntligen hittat mina fantastiska skor som jag letet efter i rätt storlek hur länge som helst. Idag blev dem mina, jag har även hunnit med att sola en stund på gården, otroligt skönt. jag gillar verkligen att ligga ute och lapa sol. Det är riktigt skönt. För övrigt händer det inte så mycket idag. Bilden ger inte skorna riktig rättvisa men man förstår färgen iallafall ;)

Puss



Långfredagen.

Långfredagen spenderades med en tripp till skånes djurpark. Det var varmt och soligt och riktigt fint väder. Jag är ingen fotograf men jag tänkte bjuda på några bilder iallafall :).



Härliga Skärtorsdag.

Idag har jag varit ute på sightseeing hela dagen. Start vid Christinehovs slott för att sedan åka ner till kivik på musteriet för att sedan köra genom simrishamn till ystad. Vädret har varit superhärligt och det var riktigt varmt på sina ställen. Nu sitter jag hemma och väntar på syster som ska komma med bussen, vi funderade på att åka och köpa pizza eftersom det är torsdag.. Men jag tänkte att jag hann väl skriva lite först om dagen. Ja det var nog allt för tillfället.

Puss



Mysiga morgonar.

Idag är det en mysig morgon, jag har ätit frukost i nästan 1 timme och bara tagit det lungt framför tv:n :), det är så härligt med en morgon som man bara kan ta det lungt på  och slappa. Nu ska jag snart ta tag i diskmaskinen och tömma den, sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Puss


Tisdagsmys.

Idag blev det lite tisdagsmys nu ikväll, jag sitter med min dator uppe på mitt rum och lyssnar på lugn musik och äter lite godis. Kollar läget på internet och bara tar det lungt. Det är precis lagom. Jag är himla trött också vilket innebär att det är lite extra skönt. Annars händer det inte så mycket det är ingenting på tv eftersom det är tisdag och dessutom är tisdagar den absolut tråkigaste dagen på hela veckan. Torsdag är nog min favoritdag faktiskt, eller kanske fredag. Eller så är det för att efter torsdagen kommer precis innan fredagen och man kan då se fram emot fredagen, ja, eller något sånt.

Puss





Härlig helg.

Idag är det måndag och jag har jobbat. Just nu sitter jag under en filt i soffan tillsammans med syster och tittar på tv. Det händer inte så mycket idag men det har varit en händelserik helg. Mycket snack och mycket dans. En härlig blandning av folk och en riktigt lyckad lördag!. Dagen efter blev det inte så fantastiskt. Jag vaknade och mådde ganska dåligt men inget lite bastubad inte kunde ordna upp.

Puss



Fredag.


Eftersom det är fredag är det dags för Så ska det låta. Därför bjuder jag på ett fantastiskt klipp därifrån.

Puss




Jobba Jobba Jobba.

Jag har jobbat sedan i onsdags och jag trivs hur bra som helst! Det är lugna dagar och det känns skönt. Mjukstart. Annars har det inte hänt allt för mycket faktiskt. En som har ringt på min lägenhet för visning så jag hoppas den faller personen i smaken men det vet man ju aldrig. Ja det var nog allt för nu.

Puss



Uppe med tuppen.

Idag gick jag upp 06:30, jag skulle vara i Kristianstad kl 08:00 bara för att de skulle  besiktiga den. Mellan 8 - 12 någon gång kommer vi. Woohoo. Som tur var kom de redan kvart över 8 och jag kunde glatt åka igen runt tjugo i 9 :D. Snart ska jag klippa mig, det ska bli så otroligt skönt att bli av med det långa håret och korta ner det lite, slingor ska också befinna sig på plats runt 14:30 när jag är klar. Ja annars händer det inte så mycket idag, börjar jobba imorgon så jag tar det lungt idag :)

Puss
 



Plugga.

Varför är det så tråkigt att plugga? Det är så tråkigt att skriva uppgifter så att man nästan gråter lite. Jag tänkte att jag ska skriva.. sen.. Jag har ont i halsen idag, det känns sjukt tråkigt. Jag pallar inte vara förkyld en gång till faktiskt. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag, det känns bara som en liten undanflykt faktiskt om jag ska vara ärlig. Det ska bli roligt att börja jobba på onsdag och det känns tråkigt att behöva plugga idag. Menmen. Mjaumjau.



Jobb!

Ja då ska man börja jobba på onsdag :) Det ska faktiskt bli roligt och skönt att få något att göra, dock är det inte så mycket jobb för tillfället, men det kan bli mer! Wooohooo :D


Vilken Fredag.

Vilken fredag det blev! Först åkte jag in till Karin för lite förfest sen åkte vi till malmö lite sådär spontant för en annan fest, åkte tåg 20:08 kom fram till festen 21:30 åkte från festen 00:10 och kom upp till Bar a Bar kl 02:00 ungefär, helt galet. Det var nog den sjukaste kvällen på länge! Tack alla som var inblandade!

Puss
 


Tagga!



Idag är det fredag, fredag betyder fest och det taggar vi för med denna låt! :D


Glad!!

:D Ja då ska man på jobbintervju på måndag :D



Plugg.

Tänkte bjuda på en låt idag eftersom jag ska plugga hela dagen hade jag tänkt. Så mycket som ska skrivas och så. :( . Menmen det ska säkert gå ihop så småningom. Ja det var nog allt för idag :)

Pusspuss



Hemma.

Just nu sitter jag hemma och väntar på att resten av familjen ska komma hem. Tott ligger bredvid mig och sussar gott. Jag äter lite godis och spelar lite spel på datorn. Nej men om det finns något annat roligt att göra kanske ..


Möte.

Ett möte på arbetsförmedlingen i morse. Tanken var att det skulle vara många som gick på det men det var bara jag. Fattigt men ändå lärorikt eller ja intressant kanske man ska säga. Nu tänkte jag ta en liten tupplur med katten som ligger i min säng nerbäddad och sussar sött. Sen blir det till (oh yes I said it) att hämta syster vid bussen. Ja vi ses

Puss.



Plugg och plugg.

Idag när jag skulle börja skriva på en uppgift såg jag att den inte skulle vara inlämnad förrän den 11/4 vilket är om en vecka! Jag hade panik eftersom jag trodde den skulle in i morgon, men så var inte fallet. Nu kan jag ta det lungt och skriva lite i taget istället för att stressa. Ja det var nog bara det.

Puss


Söndag.

Härliga söndag, men även om det intogs alkohol igår samt blev festande så är söndagen inte helt förstörd,
visst man är trött till tusen men ingen bakfylla.
Festen blev riktigt lyckad och det fanns mycket trevligt folk!
Tack till Josse för att hon ordnade festen och tack till alla glada människor som bidrog till lyckandet!.

Tack som fan.



Party!

Idag är det 18års fest för min syster!