Malmö!

Var i malmö och investerade i ett par nya jeans :)
 
Och i i tisdags köpte jag en nya byrå som jag satte ihop och har massa av mina fina saker i :)
 


Ledig helg.

Jag har en ledig helg och njuter i sängen med datorn i knät, ikväll ska det drickas lite vin och ätas god mat förhoppningsvis :) Var och fikade med Josse igår och sen på kvällen hade jag mys med Korven i soffan :)
 


Utbildning

Var på utbildning i ett vår-fint Malmö igår hela dagen, riktigt roligt och lärorikt! Nervöst i början men det släppte och blev lättare sen :) Idag ska jag ta en sväng med lillasyster på stan innan jag ska slappa hela kvällen, är långledig och jobbar inte förrän på måndag nästa gång :)


:(

Vaknade 3 inatt och sprang in på toaletten och spydde, wää, hoppas man inte åkt på någon skit bara, känt mig konstig hela dagen, hoppas det försvinner inatt.. Ska upp 7 imorgon så hade varit skönt att sova :)
 
 


Taxi.

Ikväll ska jag vara taxi åt Josse som är på 20-års fest i sjöbo.. Ska väl köra typ vid 1 inatt eller så, aja, jobbhelg dessutom, men det ska nog gå bra ändå :)..
 
Melodifestivalen var nog det sämsta jag sett hitintills måtte det bli bättre. Menmen.


Alla <3ans dag :)

Var ute och åt på Bröderna M igår och hade världens myskväll, förrätt, huvudrätt och efterrätt så sjukt gott var det :) Sen gick vi hem och tittade på Farmen och sen massa filmer :) Skönt att vara ledig både torsdag och fredag dessutom.
 
I måndags var vi på lyxmiddag hos en av våra grannar, trevlig kväll med god dricka och trevligt sällskap :)
 
Resten av veckan har varit lugn med mycket jobb och en nytatuerad pojkvän :)
 


<3

Myslördag med godis Melodifestivalen och annat smått och gott :) Snart dags för sängen. Ska bli så sjukt skönt att sova imorgon, är ledig :D


Mys.

 


Tattoo.

Ny tatueringstid snart bokad förhoppningsvis :) Är riktigt taggad för en ny :)


Lite av en sånhär dag.



Jobb

Jobb jobb jobb.. Men men, nu slappar jag framför tv:n :) Anders lagar gryta och jag väntar på att den ska bli klar, bästa med att ha en pojkvän som kan laga mat <3



Mys

Har precis kommit hem efter lite tjejkvällsmys med Josse och hennes vänner, nu ska jag lägga mig, upp och jobba 8 imorgonbitti. God Natt