Kvällsmys.

Idag är det måndag, alla arbeten är klara och inskickade för denna vecka och det känns riktigt bra. Eftersom en ny vecka har börjat tänkte jag ha lite vardagslyx, i sidenpyamas med choklad, top model på tv nyaste Chic och tända ljus. Ibland får man faktikst unna sig lyx i vardagen. Jag tänkte tvätta imorgonkväll om det finns någon tid ledig, men det tar vi imorgon.

Puss





Gokart.

Idag har jag kört gokart för första gången i mitt liv. Okej jag var sist varje gång och jag körde inte särskilt fort.
De andra körde som om de inte gjort något annat men jag tog det lilla lugna, pappa körde på mig körde förbi och fnissade till, men även om jag tog det lungt och var sist så klarade jag ändå ett varv på 58 sekunder! Dessutom hade vi sjukt roligt och alla var glada och positiva till upplevelsen även om många av oss kommer ligga förstörda av träningsverk imorgonbitti. Men det var en riktigt rolig lördag och by the way hade jag kickat ass i Mario Kart 64 så det så!

Puss.





Fredag i blodet.

Idag är det fredag, en dag som tillbringas tillsammans med familjen. Middag, godis och mys. Det är härligt, min förkyldning är dessutom påväg bort, lite snuva och lock för öronen är kvar men det försvinner väl med med tiden. Idag är ytterligare ett arbete klart. Bara ett kvar nu och det är det jobbiga. Menmen man får ta en sak i taget så brukar det lösa sig. Ja det var bara det.

Puss


Effektiv.

Idag har jag varit effektiv och skrivit på mina arbete, 1 av 3 är färdigt och nummer 2 är snart färdigt, jodå för idag har jag varit riktigt effektiv. En fruktanvärd sak hände igår, det var såhär att jag spelade sims, hade spelat ca 1½ timme, så får min sim en sattelit i huvudet (?!) Ofta. Så den dog. Bevikelsen som uppstod går inte att beskriva. Men så visste jag att man kan fuska men jag kom inte på koden, ringde desperat till Josse som inte kunde bry sig mindre, dock kunde hon stava och min sim blev räddad igen. Ja det var bara det.

Tack.



Det är märkes.

Jag sitter och dagdrömmer litesåhär på morgonkvisten om ett par äkta Louboutinskor. De är lätt de snyggaste skorna man kan ha. Synd att de kostar typ 9000 kr paret, men jag menar det är väl sånt man får ta när det är märkes. Jag är lite av en märkesbög av mig, och det vet de flesta. Men om jag fick välja ett par skor i hela världen skulle det nog vara ett av dessa paren, vilket har jag inte bestämt än dock. 

På återseende.


  


Sen kom ingenting.

Jag tänkte skriva något, men så tänkte jag en gång till. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag, det känns som om min förkylning aldrig kommer ta slut. Ovanpå det så har jag arbete som ska skrivas, det känns inget roligt alls även om det ena arbetet verkar intressant. Menmen middag ska man också äta. Suck. Man ska inte klaga för  det finns alltid folk som har det värre. Nu är det snart Vad blir det för mat. Kanske man kan få lite inspiration. Hoppas det, för detta håller ju inte. By the way så är det Big Brother ikväll, icke att förglömma. Nu har jag svamlat färdigt.
Tack hej.


Fredagsmys. 2

Idag har vi fredagsmys med godis och Mysteriet på Greveholm. Det kvittar hur många gånger man ser det. Det är fortfarande lika bra om inte bättre för varje gång. Jaja lite godis och så passar alltid bra såhär på fredagskvällen. By the way så sladdade en bil framför mig på vägen in till stan, han spann loss och landade ute i diket, ja det är tur att jag inte fick panik och nitade för då hade jag nog åkt efter ut i diket. Men han klarade sig nog utan några skador. Man får ta det försiktigt i trafiken som de på radion säger. Menmen mjaumjau. Det var dessutom skönt att sola idag. Nu ska jag fortsätta titta på tv och äta godis. 

Ciao.



Trött och sjuk.

Nu är jag trött på att vara sjuk. Jag hostar och äcklar mig och vill inte mer nu. Ett marabouchoklad med daim lyste upp en del men jag blev inte friskare, men idag är det fredag och det glädjer mig, ska in till stan och möta syster och mamma för lite solning och efter det ska det köpas godis just för att det är fredag. Imorgon blir det fest och då ska minsann inte jag vara sjuk, så det så.

Puss & Hej. 


Tyst, kallt och spegelblankt..


Det är kallt ute, det är grått och tråkigt väder och jag är sjuk. Det sämsta med februarimånad är att det är grått och trist. Det händer absolut ingenting förutom att det kommer ännumera snö. Våren kommer ju inte förrän i mars/april. Jag längtar verkligen dit, jag längtar till våren och snödropparna. När man kan sitta ute på dagarna och njuta av värmen av solen dessutom kunna ta en fika utomhus utan att frysa ihjäl. Eftersom jag aldrig varit någon vinternjutare så hoppas jag att sommaren och våren kommer snart och att det blir varmt. Nej nu ska jag
gå i ide igen. Väck mig när februari är slut.

 


Segare än kola.

Idag går det segt att skriva uppsats, jag har böckerna i pdf-filer vilket inte alls underlättade när man skulle skriva. Men det är bara två sidor som ska skrapas ihop på den ena uppgiften, dock 4 på den andra. Men det ska säkert lösa sig. Det är ju faktsikt fint väder ute, även om det är så kallt att tänderna nästan fryser ihjäl. Nu tänker jag fortsätta att titta på vänner och äta vindruvor. 


Ögoninflammation?!

Jag är sjuk, förkyldning till max, nu rinner ögonen också hela tiden. Jag orkar inte, en hel vecka har gått och det har fortfarande inte gått över. Orka.



Sjuk.

Jag har fruktansvärt ont i halsen idag. Det gör så ont emellanåt att jag inte vet var jag ska ta vägen. Men det går väl över så småningom. Förkyldningar brukar slå ut mig totalt. Men medans jag väntar tänkte jag bjuda på en fantastisk version av en låt som Janis Joplins gjort. Caroline af Ugglas, en mycket speciell person med mycket värme. Jag har alltid haft svårt för henne men har faktiskt bildat mig en annan uppfattning på senare tid. Iallafall här kommer en cover och det är så bra.

Enjoy. 



Pasta med sås.

Pasta med pastasås bestående av bacon, körsbärstomater och creme fraiche. Det är något av det godaste man kan äta, syran blandat med det salta får såsen att riktigt gifta sig. Jag har fått receptet av en vän och varje gång jag lagar det blir det gott. Ikväll har jag avnjutit det precis som många andra kvällar. Nej nu är det faktistk snart vad blir det för mat och innan dess hinner jag titta lite på Top Model.

Pusspuss


Storm.

Jag har sovit riktigt dåligt inatt. Stormen har knackat mig på axeln och velat komma in i lägenheten hela natten. Jag somnade vid 23 och vaknade igen vid 02. Sedan dess har jag i stort sett varit vaken hela natten. Iallafall varje timme. Men trots att min hals värker och att jag är sjukt trött är det en helt okej dag, praktikplatsen har ingen ström och stänger därför idag, perfekt dag idag för det. Dessutom fanns det en tvättid kl 07 som passade mig perfekt. Nej nu ska jag fortsätta äta frukost och titta på Vakna med the voice.

XoXo




Bäää.

Idag började jag min praktik. Det är ett ställe som är lite ovanligare än andra, de har nämligen djur där! Helt galet men otrorligt mysigt, jag tror verkligen att jag kommer trivas där. Det kändes så iallafall. Nu är jag så sjukt trött efter att ha varit ute i stort sett hela förmiddagen. Hoppas att man snart kan gå och lägga sig, jag menar man kan ju inte gå och lägga sig kl 19. Menmen lite daimchocklad på detta hade inte varit helt fel.

Puss


Fruktsallad.

Jodå jag kan faktiskt göra fruktsallad utan att skära fingrarna av mig, helt sjukt. Jag hade dock lite problem med kiwin men annars gick det bra. Det blev tillochmed gott. Lite glass till det hade varit perfekt men med tanke på att sötsuget har varit galet ikväll så blev det bara frukt ikväll. Eller ja, jag har ju faktiskt en godispåse i väskan som iochförsig snart är slut, men det lilla som är kvar kan man ju också äta.
Jodå så att, nu kallar snart duschen sen får det nog bli sängen tror jag.

By the way så hade jag en sjukt trevlig helg på Ystad spa hotel med släkten samt en galen utekväll med en mycket god vän. Ja det var bara det.



Fixa och dona.

Idag har jag fixat min praktik som börjar på måndag v7 och ska vara i 5 veckor. Det kommer såklart att kännas lite konsttigt att vara uppe i kristianstad i 5 veckor men jag åker ner på helgerna eftersom det är så tråkigt att sitta där uppe. Men iallafall, jag har även fixat mina planer inför lördag och alla arbeten är inskickade. Perfekt, nu har jag ätit kalaspuffar, det är egentligen inte så gott men det fanns hemma. Jaja nu får vi se vad jag ska hitta på, kanske lite Donkey Kong?!