Pigg chey.

Har sovit nästan 10 timmar inatt, kändes som att det behövdes. :) Nu ska jag ta det lungt idag eftersom det är jobb imorgon. :)


Trött.

Usch, idag var det segt att gå upp, var taxi åt Josse inatt vid 1 tiden eftersom det är studentvecka, och studenterna är ute på partaj.. Sen upp 7 imorse, men eftersom jag är ledig idag så åkte jag hem och sov 2 timmar i soffan, riktigt skönt! Det kändes som att det behövdes :).


Såklart.

Men såklart regnar det på min lediga dag. Suck. Menmen jag stannar inne och har lite Skilda Världar Marathon med Josse om hon kan gå upp snart :)


Finaste Loreen!

Ett stort Grattis till Sverige och till Loreen! :D


Underbara låt.



Ystad.

Idag har jag tagit en hyffsat lång promenad genom stan, jag älskar att gå en stund utan någon tid att passa och bara njuta av solen, riktigt härligt var det! Nu ska jag snart ut och fika vi hörs sen :)


Trött

Jag har haft 2 sjukt bra dagar på Jysk i Jägerso i Malmö, riktigt roligt med lite ny miljö! Men nu är man trött dock, skönt att vara lite ledig imorgon :)
Vi hörs då :)


Rätt gutt.

Hade det rätt gutt på stranden :)


Kanske.

Kanske kan det bli årets första strandbesök idag? Om det bara inte hade blåst så mycket.. Hoppas man kan åka ändå utan att frysa för mycket :)


Lite så faktiskt.



Friday I'm in love.

Det är så härligt med fredagar, skönt att bara ta det lungt ute i solen en stund och njuta av top model på eftermiddagen. Ja det var mest det.  :)


Rysningar rakt igenom!



Hemma!

När man är hemma kan man passa på att baka goda cornflakeskakor :D Så himla satans jättegott! Jag kan verkligen rekommendera dem!


Man kan göra mig glad..

Genom att köpa den här till mig :D (Det är inte farligt att trycka på länken;)

http://www.saksfifthavenue.com/main/ProductDetail.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306439561&PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446491231&R=28399037414&P_name=Gund&N=306439561&bmUID=jsQf.MK&site_refer=fcbk001


Trött tjej.

Då ska man bege sig till storstaden nästa vecka, jag ska nämligen jobba på Jysk i Svågertorp och på Jägersro, det ska bli roligt faktiskt även om det är lite nervöst att komma till en helt ny butik. Men det ska nog gå bra. :) Nu ska jag snart gå och lägga mig känns det som, sjukt trött. Men vi hörs sen..
Puss


Helgen.

Lägger inte lite bilder från tjejkvällen :)
Idag tänkte jag sola men solen verkar försvunnit så det får vänta..


Precis skrivit.

Jag hade precis skrivit ett inlägg, men så stängdes det av.. Ajja ska iväg på tjejkväll nu så har inte riktigt tid :) Vi hörs nog imorgon.
Puss


Måste bara.

Måste bara lägga upp det finaste klippet jag sett på länge. Njut!


Finaste.

Bjuder på en melodi denna fredag och en ny bild på tatueringen :)


Ledig!

Sjukt trött idag, men riktigt skönt att vara ledig, ska dock jobba i helgen, menmen. Vi taggar även tjejkväll på lördag vilket kommer bli sjukt roligt! Nu tänker jag inte göra någonting utan bara njuta i soffan. Prova en ny sorts Marabouchoklad, med jordgubbar? Kanske gott, vi får se. Lakritsen var ingen höjdare.


Somnar stående.

Jag är så sjukt trött att jag inte ens bryr mig om att det är hockey på tv:n samtidigt som jag sitter vid datorn. Jag har jobbat nästan 12 timmar, så nu går jag nog och lägger mig känns det som. Riktigt trött. Vi hörs
Puss


Kroppssmyckningar

Är en tatuering och en piercing rikare :). Tatueringen var ingenting jämnfört med piercingen som gjorde ont så in i helvete. Jag är iallafall sjukt nöjd :D
Vi hörs snart.
Puss




Hockey..

Suck, ikväll blir det tydligen en massa hockey, det är tur det finns massa chips och godis :)


Ibland.

Det är sjukt hur snabbt livet skulle kunna förändras.
Människor kommer och går och skulle kunna förändra hela tillvaron för någon annan.
Vänner kommer och går,
kärleken kommer och går.

Ibland är det skönt att låta bli att tänka,
ibland tvärtom.

Om man tänker för mycket
kan man bli beroende.


Det finns så mycket man vill göra,
det finns så mycket man inte vågar.

Om alla vågade, om alla vill.
Undra var vi hamnar då.
Om jag inte valt mina vägar,
var hade jag varit.

Jag ångrar ingenting.
Tvärtom.

Jag har det bra nu.

Jag älskar att gräva ner mig
i Kents texter
ibland.

Inte för ofta
för då går det inte.

Men en molnig dag som denna.
Då plockar jag fram dem.
Njuter lite extra,
innan jag lägger dem på hyllan igen.


På Tisdag
lägger jag det förflutna bakom mig.

För nu är det över,
minnen glöms bort och
jag finns kvar.

Bättre än någonsin.
Jag behöver inte oroa mig.

Jag är hel nu.


Det är så härligt att gå i solen.

Jag har solat hela dagen idag och nästan hela dagen i går. Nu är jag något röd men det mesta lär väl försvinna igen.. Menmen så är det. Händer inte allt för mycket just nu.
Jag hör av mig.


Trevligt :)

Hade en trevlig valborg även om jag inte drack en droppe, var chaufför. Satt ute i solen hela dagen, lagom bränd i ansiktet haha, menmen. Idag ska jag snart ner på stan för en fika med några vänner. Nu sitter jag i sängen med datorn och tittar på Vakna med The Voice, mysiga lediga dag.