Höst.

De senaste två dagarna har jag tagit mig tid för att promenera i Ystad utan den vanliga stressen när man ska någonting, jag har tagitdet lungt och tittat på hösten. Jag har aldrig gillat hösten just för att det brukar vara så grått och trist ungefär som baksidan av sommaren, någon som man måste gå igenom för att komma till vintern. De senaste dagarna har mina anti-höst-tankar försvunnit och jag har uppskattat färgerna och just värmen som är unik för iår. Tack hösten, för att du ger mig samma glädje som sommaren brukar göra.



Elite.



Genom 57 kanaler
Satelliter i en ring, åh ja
Etthundra överklass poeter
Kan inte ge mig någonting, nej nej
Jag har sprungit i ett liv nu
Jag sprang för att stå still
I jakt på ett mirakel
När det fanns precis intill
Nu är jag vaken, jag är fri


Vanliga torsdag.

Idag händer det inte så värst mycket, var på arbetsförmedlingen som inte gav så speciellt mycket. Tog dock en liten shoppingrunda och handlade 2 linnen, en halsduk och en långtröja. Det var nog allt jag hade för idag.

Tack haj.


Middag.

Har precis avnjutit en superb sallad från Österports torg, så sjukt gott! Nu blir det tv-tittande och lite sånt innan det är dags för att åka och träna afro-dans ikväll igen. Fuegon igår var helt sjuk, men sjukt roligt vi dansade som as och idag har man lagom träningsverk. Det var typ bara sånhär musik vilket är typ min favorit alla kategorier :D.




Taggar.

Dags att börja tagga för ett "Fuego" Danspass, jag har ingen aning om vad det är men det ska bli sjukt roligt :)


Sjuk.

Jag har nog inte berättat att jag har dragit på mig en förkyldning :(. Vilket betyder att det är synd om mig och att jag får lov att äta godis mitt i veckan. Så det så.:)



25

I lördags var det dags för 25-års fest. Vi hade riktigt roligt ute i partytältet med vin och partyhattar, vid 23 kom taxibilar för att plocka upp oss och köra ner till Kings Head där festen fortsatte hela natten, kl 00:00 sjöng vi in Martinas födelsedag tillsammans med övriga gäster nere på Kings. Alla var glada och hade roligt, en riktigt lyckad kväll!

Söndagen fortsatte med mycket sömn och tv-tittande eftersom jag var hyffsat slut efter 2 intensiva dagar. Men nu är det måndag och jag letar lite jobb och lägenheter. Det ser dölligt ut om man säger så. Menmen jag slänger in lite bilder från helgen istället ;).



En liten paus.

Så, igår var det dags för fest igen, en av mina bästa vänner hade inflyttningsfest vilket var mycket trevligt. Idag är det dags för 25års fest vilket jag taggar för. Men just nu vilar jag bara tillsammans med The Hills, godis och Wordfeud :)

Trevlig Helg!



Fika.

Igår innan vi tog tag i våra liv var vi på Snuggles för en stor fika. :)





Oh just det ja.



Djungelboken.

Igår var jag och Josse på Friskis och svettis för Afrikansk Dans, dansa bort alla överflödiga klion, det kan man nog säga att vi gjorde också. Jag har aldrig varit så slut efter att ha dansat, men fy vad roligt jag hade, någonting händer med mig när jag dansar, jag blir Mowgli från Djungelboken och dansar som om jag aldrig gjort något annat, jag älskar det.



Mysmorgon.

Några bilder från helgens äventyr såhär på morgonen.



Helgen.

Helgen har bjudit på 20års fest och massa annat skoj, Öja krog hade bra drag och festen var lyckad! Idag mår man dock som man förtjänar. Godis och söndagsmiddag har dock känts bra och nu blir det snart sängen, är så sjukt trött. Så idag blir det inte så mycket uppdatering.

Puss



Är det så?

"Så när man har bitit ihop så jävla länge att läppen är sönderbiten

ögonen rödsprängda och handflatorna fulla

av märken och sår...

känns det plötsligt inte lika mycket längre."



En dag som idag.



Skilda världar.

Idag blev det färdigstädat och nybäddat. Nu är det Skilda Världar marathon som gäller och det känns rätt skönt. Katten ligger dock och snarkar och en påse godis hade inte suttit fel just nu.
Jag försökte blogga från mobilen innan men det gick sådär, det verkade inte gått fram precis, men jag får försöka igen :).



Life's a party.

I helgen var det dags för fest igen, en lyckad kväll med mycket folk ute. En stort maxmål fick avsluta en kväll med mycket dans skratt och härliga människor. Kl 04:30 var jag i säng och sen vaknade jag kl 9 men somnade om till 11:45, riktigt skönt att få sova ut. Resten av söndagen spenderades i sängen tills det var dax att bege sig ut till föräldrarna för middag tillsammans med syster och systers pojkvän. God middag en bakfyllesöndag.




Lite svart lite vitt och allt däremellan.

Idag blev det ett beösk på tropikariet i helsingborg och tittade på en massa olika djur. Alla apor gick lösa och verkade inte särskilt rädda för någonting. Inne i ett rum fanns det bara lemurer där de inte var så blyga, den ena lemuren klättrade upp i ett träd precis ovanför oss och sprang ut på en gren det var inte så högt så jag ställde mig för att fota ganska nära. Då bestämde den lilla krabaten sig för att undersöka mig och börjar sikta in sitt hopp rakt på min axel, jag ser detta och flyttar mig 2 steg för att undvika en hoppande lemur på min axel vilket iochförsig hade varit lite roligt. Men men. Jag kan verkligen rekommendera att åka dit! :)



Inte idag.

Jag återkommer när jag har något vettigt att skriva.


Sådär ja.

Så nu var det mesta som skulle göras idag klart. Ska bara ringa ett samtal till sen är det också klart. Idag tänker jag inte göra allt för mycket. Tänkte bara titta på tv äta godis och ha det bra. Jag har ont bakom det ena ögat men det börjar gå över nu så lite synd om mig är det idag. Jaja nu ska jag fortsätta göra ingenting.

Puss



It touched my heart.