2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Skaffade tatuering nummer 2 samt blev gravid :)
 
Har du några nyårslöften?
Nej inte än så länge.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, och ännu fler kommer bli 2014 :)
 
Vilka länder besökte du?
Har nog inte varit någonstans i år haha
 
Vilka datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?
30/12 när vi fick se vårt lilla hjärta i magen. <3

Vad var din största framgång 2013?
Blev administrativt ansvarig som senare övergick till Logistikansvarig

Största misstaget?
Ingen aning. 

Bästa köpet?
En silvrig tröja som änvänts hela tiden :)

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat och bensin haha
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Många fina kommentarer samt plusset på stickan <3 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013?
Legenden, Don't you worry child och Skynda att älska

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mycket ledsnare i början av året som sedan övergick i mycket glädje <3 

Vad önskar du att du gjort mer?
Ingenting tror jag.

Blev du kär i år?
Var ju redan kär såklart :)

Favoritprogram på TV?
Bonde söker fru, Masterchef och farmen :)

Vad gjorde du på din födelsedag 2013?
Var hemma och firade med Karin, Marie och Josse vi åkte till öja och dansade hela natten.

Finns det något som skulle gjort ditt år ännu bättre?
En ny lägenhet hade inte suttit fel.

Hur skulle du beskriva din stil år 2013?
Jeggins, de nya jeansen jag köpte i början på året och klänningar :)

Vem saknade du?
Har haft alla jag behöver runt mig :) 
 
Den bästa nya personen du träffade?
Träffar nya människor ganska ofta och det är alltid roligt så ingen blir favorit :)


Årsresumé. 2013

Januari: Festade in det nya året uppe i stan med vänner lungt och trevligt :), fortsatte sedan festandet i hela januari samtidigt som jag tyckte det var tråkigt att julen tog slut som vanligt. Föjde Farmen och Mästerkockarna slaviskt.
 
Februari: Hade en mysig februarimånad med mycket mys och god mat med vänner samtidigt som jag och Anders var ute och åt på alla <3-ans dag, Utbildning i ett vårfint malmö var jag också på. Köpte en ny byrå samt världens bästa tröja och byxor som använts mycket under året :)
 
Mars: Var på restaurangen i Ingelstorp och åt god mat med familjen och Elisabeth, var ute mycket och det var snö precis hela tiden kändes det som, hade svårt att njuta av påsken på grund av all snö men det fick gå ändå.
 
April: Förlorade en klasskamrat som troligtvis har funnit sin ro, våren kom äntligen och vi kunde ha dörren öppen på jobbet utan att frysa. Valborg spenderades i småbåtshamnen tillsammans med Marie och Karin med grillning och mys utan att frysa
 
Maj: Gjorde min andra tatuering, var bakfull på brunchen på Ystad spa och konferens hotell när vi åt med släkten haha, tittade mycket på hockey.. blev erbjuden en 50 % tjänst i simrishamn men tackade nej vilket jag inte ångrar alls. :)
 
Juni: Åt massvis med jordgubbar, firade midsommar med mamma och vänner i en fin långklänning, satt utomhus nästan hela dagen :) spontanpiercade mitt öra också, 
 
Juli: Var på sommarfest och satt ute hela kvällen det var sjukt varmt, nästan 28 grader på dagarna, var också på stranden och tog kvällsdopp 23 grader i vattnet helt underbart, var på grisfest och massa marknader, även matmarknad i Ystad, köpte ny mobil och övade på fiskbensflätor hela tiden :)
 
Augusti: Åt körsbär hela tiden och även jordgubbar, satt fast på en Candy crush bana i nästan 3 månader och började gråta när josse klarade den åt mig. Klippte mig och färgade håret, var på Malmöfestivalen och såg Panda da Panda. Firade min födelsedag med Karin, Marie och Josse på öja. 
 
September: Var och tittade på äppelodlingen i Kivik, var i malmö och shoppade med Josse, det var kallt och bara 4 grader utomhus.. brrr.
 
Oktober: Märkte att jag var något sen,, Tog ett graviditetstest som visade positivt, vilket innebar en stor omställning samt mycket glädje och hemlighetsmakeri, Josse övade med sin locktång på mitt hår och jag skrev inte så mycket i bloggen den här månaden. Åkte till ullared och mådde illa precis hela dagen. Den 29/10 berättade vi för övriga familjemedlemmar att vi skulle få en bebis <3
 
November: Mådde fortfarande dåligt en hel del, var dessutom sjuk vilket inte gjorde det bättre, hittade clementiner som det abaolut bästa att äta när man mår sådär, vräkte i mig och blev frisk direkt haha. Förlängde ögonfransarna för första gången. 
 
December: Längtade efter julen samtidigt som jag jobbade mycket, hade en veckas semester som var välbehövlig, :), bakade en massa och njöt av julen trots allt regn och rusk, var på ultraljud och fick se bebisen i magen, 9 juni 2014 får vi en liten flicka <3
                                                                   GOTT NYTT ÅR!
 
 


Jul!

 


Baka!

Igår spenderade jag dagen hemma hos mamma med julbak. Massor av goda bullar och kakor blev det! :)
Idag är det sista dagen på min semester imorgon är det tillbaka till verkligheten men det gör inte så mycket, ledig torsdag och fredag igen :)
 
 


Ledig!

Idag är jag ledig så jag sitter hemma med Josse och vilar och sitter i soffan. Ute är det storm, blåser och regnar men det gör ingenting, jag är ledig imorgon också :) dessutom har jag semester hela nästa vecka, ska bli sjukt gutt :D