Vi målar var ros i röd.

Idag är det måndag, då är dags att ta tag i skolarbete och skriva en massa, jag har inte orkat än men det är ett måste. Så kvällen ska tillbringas tillsammans med datorn. Jag har precis hjälpt min syster att färga håret rött och vi hoppas att det blir rött också, för det vet man aldrig. Menmen nu ska jag skriva lite tänkte jag.

Puss.


Fredagsmys.

Idag är det fredagsmys, det innebär att hela familjen är samlad och äter middag tillsammans och småpratar om vad som hänt under dagen. Gärna lite tända ljus och sådant som gör det stämmningsfullt. Det är mysigt. Jag skulle vilja säga att det är en mycket trevlig stund som famliljen har tillsammans. Jag tycker om det. Hade det funnit en gilla-knapp hade jag tryckt på den. Okej vi fattar. Men jag tror inte vi fattar om vi inte upplevt en riktig fredagsmyssituation.

Tack för mig.



Tänkte bara säga..

Att jag fatkiskt vikt tvätt hela dagen känns det som, dock har någon stulit mina underkläder eller så har jag slarvat bort dem, jag vet inte vilket men borta är dem. Skit också. Men Tott har gjort mig sällskap och top model var inte fel det heller. Nu tänker jag se Blackjack för 15205 gången bara för att sångaren i bandet är så bra speceillt en låt som jag inte kommer på vad den heter just nu. Men det gör ingenting.

XOXO


Skriva.

Idag tänkte jag skriva mina arbete som ska vara inne på måndag. Tji fick jag, eller vad det heter. Mina böcker har inte kommit än och utan böcker blir det inga arbete skrivna. Menmen jag kollade igenom gamla bilder från vår externa hårddisk, vilka minnen som kommer upp. Jag tror bilderna är från 2005 eller 2006. Fantastiskt. Plötsligt när jag skriver här hör jag ett konstigt ljud, jag funderar och kommer fram till att det är den underbara katten Tott som jagar skuggor. En katt som har bråttom till absolut ingenting. Jag älskar henne.


Ny termin.

Idag började min 4e termin på högskolan. Jag läser på distans denna termin och det känns bra och det kommer förhoppninsgvis att gå bra. Det enda jobbiga är att min ena kurs innefattar examinationer som ska lämnas in typ 3 gånger i månaden och den andra kursen är inlämningarna ungefär 1 gång i månaden. En himla tur att det är intressanta kurser iallafall. Nejmen lite varma mackor på detta kanske inte varit helt fel.


Fredagsmys.

Idag är det fredag den 21/1 vilket innebär att det är mammas födelsedag. Jag solade solarium härom dagen, fruktansvärt skönt! dock får man akta sig så att man inte blir beroende vilket man säkert lätt blir när man ser ut som ett vitt spöke annars. Tyvärr blir jag fruktansvärt blek på vintern, jag skojar inte om jag säger att folk kommer fram och undrar om allt är bra? Ehm jodå det är bra, jag ser ut såhär. Så jag tog saken i egna händer och fick lite färg i ansiktet, det räcker egentligen som det är men det var ju faktiskt skönt att bara ligga där och koppla av, tänka att man befinner sig i medelhavet och bara solar. Dit skulle man åkt och haft semester. Nej nu blir det lite tv innan sängen kallar.

XoXo.



Familjen.

Jag har världens bästa familj, jag har en mamma, pappa och en syster. Min pappa är världens bästa pappa. Han hjälper alltid till med bilen, han fixar alltid maten, han bygger och står i. Jag älskar stunderna i köket på fredagskvällarna när pappa lagar mat och mamma sitter vid telefonen eller vid datorn just för att det bara är stund tillsammans, eller när pappa somnar när jag försöker prata för att sedan vakna upp mitt i min mening och inte riktigt veta vad vi pratar om. 

Jag har också världen bästa mamma som alltid ställer upp för mig och min syster, precis som pappa. Min mamma går verkligen in för sitt jobb och även om det ibland kan bli jobbigt att lyssna på allt som har hänt under dagen så tycker vi om att höra vad som hänt iallafall. Min mamma har alltid tröstat mig när jag varit ledsen även om det krävt några tårar av oss båda. Hon läser mig som en öppen bok och jag vet att jag alltid kan berätta om det är något. 

Min syster är också världens finaste. Vi busar och bråkar ibland, men det är mest på skoj, vi vet att när man har en dag där allting känns jobbigt och världen knackar en på axeln och man bara vill gråta och vara ensam, det är okej, vi får lov att ha sådana dagar. Om hon blir ledsen så blir jag ledsen, bara för att jag hatar att se henne ledsen. Vi kan sitta och skratta långt in på nätterna åt saker som egentligen inte var roliga. Jag väcker henne vid nio på morgonen bara för att jag inte vill vara ensam och för att jag saknar henne. Jag drömde inatt att hennes pojkvän var otrogen mot henne, jag skällde ut honom och kastade saker på honom bara för att jag inte vill se min syster ledsen. 

Min famlij är den bästa familjen man kan ha. Och även om jag och min syster inte alltid är små änglar så uppskattar vi allt som våra föräldrar gör för oss. Jag älskar våra fredagsmyskvällar när vi äter middag tillsammans och pratar om allt. Jag älskar också när jag och min syster sitter vid datorn och mamma och pappa sover i tvrummet. Ja, det jag ville komma fram till är att jag älskar er. Tack.


Fredag.

Fredag har alltid varit min favoritdag. Jag vet inte om det beror på att man kan äta godis och dricka coca cola utan att skämmas, eller för att det är precis början på helgen. Det kan nog vara både och. Jag tycker om klockslaget 19:00 jag vet inte varför men det känns så bra mellan kl 19 - 20 den timmen är min favorittid på dynet. Jättekonstigt att man har såna favoriter. Det är också Let's dance på tv, jag tittar lite, bryr mig inte riktigt men tittar ändå, mest för att det är fredag och då ska man titta på det känns det som. Nej nästa gång är det kanske lördag.



Puss 


Det finns alltid..




Det finns alltid lite ärlighet bakom ”jag skojar bara”.
 Lite kunskap bakom ”jag vet inte”.
Lite känslor bakom ”jag bryr mig inte”
och lite smärta bakom ”det är lugnt”.






En känsla av vår.

När jag imorse drog upp rullgardinerna fick jag en känsla av vår. Det är en fantastisk känsla om man som jag inte tycker om vintern. Solen lyste på huset bredvid och det kändes varmt, himlen var klarblå och någon snö såg jag inte eftersom jag bor på sjätte våningen. Det bästa är att, om bara några månader är vintern över för denna gången och vi har en sommar att se fram emot. Det glädjer mig i vintermörkret. Speciellt när julen är slut och alla fina ljusstakar plockas ner. Samtidigt har jag hört att Där en sak slutar, börjar en annan. Jag tror det stämmer.



Middag

En sak jag tänkte på för någon dag sen, är att det går väldigt mycket mat program på tv just nu, inte för att jag har något emot det, för det kan vara ganska trevligt med matprogram. Jag menar man måste äta varför inte låta sig inspireras av tv:n. Okej jag är ingen kock och har aldrig varit men idag åt jag lax med potatis och dillsås, den såsen är så sjukt god att man kan äta nästan hur mycket som helst. Det är fantatiskt. Vi får väl se vad för annat spännande som går på tv ikväll, även om jag borde skriva lite istället. "Menmen mjau mjau".





Åka Pendeltåg.

Att pendla är ingen höjdare, speciellt inte när man är van att åka bil. Men eftersom någon bröt sig in i min bil och förstörde tändningslåset, fick jag vackert ta bussen till staden idag. Det bästa var att jag, när jag väl kom hem, hade mat i kylen som väntade på mig och även en varm dusch kommer locka. Det är ganska skönt ändå, jag menar även om det är bekvämt med bil så är det bekväm att ta bussen också, jag kunde ju faktiskt sova en stund och äta lite godis, ja, bara gilla läget och ta det lungt, det kändes faktiskt helt okej.

Over & Out


Precis som alla andra.

Om man skulle göra precis som alla andra idag och börja blogga, eller ja de flesta började nog blogga runt 2008, eller 2009 men jag kände inte för det då. Nu däremot när livet är som stressigast kände jag att det var dags. Det händer en hel del just nu, de sista inlämningarna för terminen ska in, lägenhetssökandet fortsätter och det är lite stressigt, distanskurserna i vår känns spännande och det känns ändå helt okej, jag vet att jag får ihop det förr eller senare, jag kan dethär och allt löser sig förr eller senare. Okej ibland måste man jobba lite för det. Nej nu återgår jag till min psykologiuppgift och gillar läget.

XOXO.