Malmö.

Det har inte hänt så mycket de senaste dagarna, jag har jobbat som vanligt och lite så, åkte dock in till Malmö i tisdags för en shoppingtur :)
 
Bland annat så köpte jag:
 
* Två klänningar
* En skinnjacka
* En T-shirt
* Ett par Jeggins
* Två par shorts
* Två piercingsmycken till naveln
* Middag, godis, dricka och fika. 
 
Mycket lyckad shopping :)


.



Har det bra.

Hade en väldigt trevlig midsommar tillsammans med fina människor, god mat och spel, även några glas vin och fint väder. Har dock jobbat hela helgen så det blev inte så mycket fest. Men det tas nog igen nästa helg :)

På återseende.


Mys

Myser med godis och Skilda världar tillsammans med Lillasyster just nu. Återkommer senare :)
 
 


Ny design.

Blogg.se har fått en ny design vilket är asströrigt, jag jobbar hela tiden just nu så jag har inte så mycket tid just nu :)


Student!

Igår firade vi Tilda som tog studenten i trelleborg! Jättefint och roligt var det, idag ska vi snart ut på stortorget och kolla på ett gäng som spelar :) Sen får vi se vad dagen har att erbjuda ;)


Just det ja.

Jag har ju faktiskt inte berättat att jag var på 3D bio för första gången förra veckan! Det var riktigt coolt, även om filmen inte var någon succé så var det sjukt fräckt att se 3D.


Sommaren tillbaka?

Jag hoppas att sommaren är tillbaka för att stanna så jag kan ligga vid stranden resten av veckan, det är det enda jag vill just nu känns det som.


Så skönt.

Så skönt att jobba mellan 7 och 10, nu tänker jag slappa resten av dagen, kanske ut och gå en sväng om jag orkar men det känns inte så, jobbar hela dagen imorgon så det känns rätt skönt att bara vara en stund :)


För Josse har tagit studenten.



Du är inte trasig.



Ledig förmiddag.

Rätt skönt att vara ledig ända till klockan 15:30 :). Sen jobbar jag dock till 18:30 men det är inte så länge. Idag har jag bara tagit det lung i mina nya fantastiska byxor från cubus. Jag älskar dem! Inte riktigt likadana som på bilden, men samma modell! :)


Helg

Jag är så dålig på att skriva på helgerna, men det är för att jag har så mycket annat för mig då, igår var vi i kivik en runda och på Stenshuvud. Idag drar jag en runda till Malmö med lillasyster för att inhandla lite grejer :)


Fredagsmys.

Var sjukt sugen på lite party idag, men jag orkar verkligen inte, jag somnar snart känns det som. Dessutom är det jobb imorgon, så nej.. Men bjuder på finaste Pitbull så länge :)