Sant!

Detta var nog dagens bästa. 

"En artikel i senaste numret tar upp detta om huruvida man kan skämma bort sin lilla bebis med närhet; amma, bära osv, och det står klart och tydligt att det kan man INTE. Detta ger enbart trygga barn som senare kommer ha lättare för att vilja utforska omvärlden. Barn som däremot inte får respons när de är ledsna lär sig att det inte är någon idé att visa känslor. 

Vi hade själva lite tankar på om vi skämde bort vår dotter när hon var nyfödd. Jag ammade väldigt ofta, vi bytte blöja vid minsta "bromsspår" och jag bar och bar. Eftersom det är första barnet hade vi många "experter" runt om som hade åsikter som tex "Hon måste få skrika lite, hon TRÄNAR sina lungor" (!!) osv.
Men nu, 13 månader senare, känner jag att vi verkligen gjorde helt RÄTT! Klart man vill ge sitt barn all kärlek, närhet och trygghet man kan, hur kan man vilja försöka härda ett litet nyfött barn som inte vet någonting om någonting?"

Jag kommer alltså fortsätta "skämma bort" Nellie oavsett vad många tycker :)








Bakslag...

Efter några bra nätter irad så kom den här natten.. Lillan har varit vaken mer eller mindre varje timme.. Såå påfrestande. Blä, kan vi sova nu då?



Du är det finaste vi har <3





2 månader

Snart iväg på kontroll för liten :) 2 månader nu, helt galet vad tiden går! Hon sov 23-06 inatt för att sen somna om och sova till 9 :) såå skönt för oss hihi. Nu myser vi en stund innan vi ska iväg <3 



Mys

Igårkväll tog Josse och jag en kvällsrunda i stan igen. Vi skulle igentligen bara ner till Hemmakväll men eftersom Nellie somnade i vagnen passade vi på att ta en lång promenad. 1 timme ungefär promenerade vi, riktigt skönt var det :)