Välkommen.

Ibland är det lätt
att tänka att det är svårt.
Ibland är det kanske lika bra
att strunta i tankarna och
göra det som känns.

Det är kanske inte alltid rätt
det är kanske inte alltid det bästa.
Men
man ångrar aldrig det man gjorde
bara det man inte gjorde.
Jag har hört att om man vågar
så vinner man.

Mer redo än såhär blir jag nog inte.
Jag är redo för livet
redo för det oväntade även
om det skräms.






Kristianstad.

Har tillbringat hela dagen i kristanstad. Shopping, fika, fika och middag ungefär. Nu är jag så sjukt trött och frusen, det ska bli sjukt gott med middag och sängen sen. En dusch där emellan kanske.



Bra dag.

Idag är det en bra dag, snart ska syster fotografera mig för ett projekt i skolan, sen ska jag åka och träna, jag är sjukt taggad!

Puss!


Lördag

Just nu spenderas dagen tillsammans med Tv:n och det känns helt okej :)



Fredag i blodet.

Idag är det fredag och jag ska inte göra någonting idag, det känns faktiskt helt okej, jag behöver ta det lite lungt i helgen känns det som. Menmen vi taggar för öja nästa helg :)


Nuså.

Så då var penga-problemet löst förhoppningsvis :D Igår var jag på arbetsintervju så håll tummarna för mig :). Idag ska jag inte göra så mycket hade jag tänkt. Ångesten som uppstod när det var snö ute imorse, dock inte så mycket. Dans var även på schemat igår. Jag delar en video som man blir så glad av att se.


Ångest.

Omg fick en lönespcifikation som typ inte alls stämde :(. Ångesten som uppstod och nu måste jag försöka få tag i någon som har koll på läget och sånt. Orkar ej.


Ny vecka.

Nu har jag äntligen blivit färdig med tvättberget känns det som. Underkläder och grejer är vikta och instoppade i garderoberna. Nu tänker jag spendera min eftermiddag med lite jobbsökande och The Hills. Lätt en av mina favorit serier, jag har alla säsonger på dvd. :D Nu börjar jag om igen för typ 100 gången. Säsong 1 here we go.





Härliga lördag.

Det är något speciellt på lördagar. Det känns så långt tills måndagen eftersom man har en hel ledig dag till. Dock hatar jag söndagar men det är okej. Just nu är det tv-tittande och mys i soffan, annars händer det nog inte så mycket idag.

Jag vill även passa på att gratulera min mamma eftersom det är hennes dag idag. :love:






Massa onyttigheter.

I gårkväll bestämde sig syster för att göra hemmagjord jordgubbsglass, med grädde, frysta jordgubbar och sylt. Det blev riktigt gott och vi åt med riven choklad på!
Idag fortsatte onyttigheterna då syster köpte två wienerbröd inne på pressbyrån som var riktigt goda! Nu blir det massa tv-tittande innan det är dags för middag.


Like glitter's raining on me



Träning.

Igår var det dags för träning igen, jag tränade 2 timmar och det var nog precis vad jag orkade med igår, duschen satt som en smäck precis som middagen efteråt, sen däckade jag i sängen. Men ikväll är det dags igen för ett danspass, jag är taggad och det ska bli rikigt roligt :)


Favorit i repris.



Jag hade slutat prata
Jag var så van och stänga av
Du frågade vem som förstört mig
Och jag gav dig inget svar

Jag tog allting för givet
Det var något fel på mig
Jag måste varit någon annan
Innan jag kände dig



Marathon!

Så, eftersom jag är ensam en stund så känns det bra att ha alla Sex & The City säsongerna på datorn :) Så nu blir det marathon.


Måndag igen.

Jaha då var det måndag igen, jag ska skicka iväg ett brev idag samt lite andra saker. Men innan dess måste jag skriva ut lite papper och sånt. Jag har inte så jättemycket mer att berätta just nu så jag slänger in en bild från lördagen helt enkelt.



Söndagsångest.

 

Så bra.

En söndag när allting är tråkigt och sånt.

Underbar lördag och fredag,

söndag not so much.



TGIF!



Regniga tråkiga torsdag.

Fy för, vilket tråkigt väder det är ute. Det är så tråkigt att jag tänkte göra mig en kopp the och titta på tv eller något annat underhållande. Man blir ju helt deprimerad av sånt här väder, det regnar inte ens ordentligt det är sånt smått skit som bara är irriterande. Usch. Lite kanelté kanske kan pigga upp lite denna dag :)


Frukost.

Efter vårdcentralbesöket med Josse svängde vi inom möllers och köpte bullar. Först lite ostbullar till frukost och sedan vars en stor sockerbulle till efterrätt. Riktigt smaskigt. Dessutom har vi sett klart alla mina säsonger av Skilda Världar, nästa volym kommer inte förrän i februari.


Fuego.

Nytt år ny dans på fuegon och ny musik, så himla roligt! Jag älskar att dansa och jag älskar att de var dags för
nya steg, imorgon är det dags för ett danspass till, så sjukt skoj ska det bli :) Just nu spenderas kvällen med Sveriges Mästerkock och lite godisbilar.

Vi hörs.


Då vet jag.

Livet var tydligen en tävling där jag bara var näst bäst.



Måndag.

Jaha, ny vecka ny start eller vad man säger, jag har så sjukt mycket att göra egentligen men jag vet inte riktigt var jag ska börja.. Eller ja sjukt mycket har jag kanske inte men en del att göra har jag. Det är dock ingen panik. Måste fixa nytt träningskort, gör det i morgon. Idag får det bli tv:n och datorn för jag orkar inte ta tag i mitt liv just nu. Ska dock ringa lite samtal i eftermiddag.


Melissa Horn.

Här finns så mycket vackert som jag inte kan se
Jag drar mig sakta undan och solen följer med
Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
Det regnade idag och det finns en mening med det


Photoshoot med lillasyster.



.


Om du lutar dig mot solen

om jag lutar mig mot dig
Jag blir bättre med tiden
om du har tålamod med mig




Ny Design,

Jobbar lite med en ny design så bloggen är lite under konstruktion för tillfället :)


Just nu.

Finaste tavlan. Vet bara inte riktigt var jag ska hänga den.


Mat.

Jag sa nog aldrig att jag åt en fantastikst god förtätt här om dagen, löjrom, rödlök, sallad, creme fraiche, räkor, majonäs och lite små tomater till. Sjukt gott! :) Sen blev det hemmalagad gryta till huvudrätt. Ibland är livet bra härligt.


Torsdag.

Jag har tänkt att blogga iallafall en gång om dagen detta året, ibland är det svårt om man inte har internet eller något sånt, men det borde gå att få ihop minst ett inlägg om dagen kan jag tycka. Dock är det svårt ibland eftersom man inte vet riktigt vad man ska blogga om. Men när man sätter sig och skriver några rader så brukar det bli något :)
Idag har jag dock inte jättemycket att berätta så jag lägger in en blid istället. :)


Nostalgi?

Idag har vi gått igenom min farmors foton och filmer, vad kan man säga.. Herregud som man såg ut på den tiden och herregud vilka foton det finns. Men det gör inget, de flesta har nog sådana foton på dig själv där man tänker herregud. Vi har också gått igenom massa videoband med allt från anikrundan till Cirkus inspelat. Det tog typ hela eftermiddagen. Menmen.


Gråa trista tisdag.

Idag är det en grå tråkig tisdag. Det händer inte allt för mycket och jag sitter just nu och tittar på Leila Bakar, inte allt för spännande. Tänkte faktiskt titta lite på Glamourama, finns dock bara på Tv3 play :(, menmen bättre än inget. Får väl se vad som händer annars, jag har just nu ingenting inplanerat i mitt liv, det känns faktikst riktigt skönt.
Just det ja, när jag lästa igenom mina gamla inlägg såg jag att jag har ätit godis var och varannan dag förra året, helt sjukt! i varje inlägg typ står det att jag ska/har/vill äta godis?!. Kanske borde sluta lite med det..


Mitt 2011.

Januari
Januari 2011 började jag blogga, jag var sjukt trött på vintern och längtade efter våren. Jag började även läsa distanskurser på högskolan. Dessutom hade jag inbrott i bilen, roligt att den varit olåst i 2 veckor och direkt den var låst bröt de upp den.
Februari
Den månaden hade jag mycket kvällsmys med choklad och chictidningar, jag började praktik på en förskola med får, kaniner och grisar. Jag såg en trafikolycka där bilen framför mig fick sladd på vägen. Jag fick också en sjukt jobbig förkyldning med ögoninflammation och hela kittet.
Mars
I mars bestämde jag mig för att hoppa av skolan och flytta hem igen, sista dagen på praktiken fick fåren lamm som jag fick gosa lite med. Jag sa upp bredband och annat i lägenheten. Min syster fyllde 18 som firades med utgång på Kings Head och Bar á bar.
April
April var en händelserik månad, jag fortsatte plugga på distans även om jag hoppat av, fick jobb på Hotell Continental, köpte mina första Converse skor, besökte skånes djurpark, åkte in till malmö på förfest för att sedan åka tillbaka till Ystad för att gå på Bar á bar, gick på möte på arbetsförmedlingen dock bara jag som var där haha.
Maj.
Maj spenderades framför Tv:n med lillasyster i hopp om att klara Donkey Kong, det gick men det tog sjukt lång tid. Var på Ystads djurpark, provjobbade på Espresso House och besökte Ystads djurpark, Valborgsmässoafton spenderades med att steka korv åt en massa män haha.
Juni.
Sommaren kom och jag jobbade som ett as med att sälja jordgubbar, 9-19 i några dagar i sträck. Jag var på bröllop och student, hängde mycket på stranden och hade en riktigt bra midsommarafton.
Juli
I juli jobbade jag som ett as med att köra jordgubbar, sålde även jordgubbar, började läsa L.A Candy, åkte på en minisemester till Jämjö i blekinge, jag träffade farmor i mina drömmar och jag såg även världen stanna en stund när den tysta minuten hölls för alla som miste livet i samband med terrordådet i Norge
Augusti
I Augusti fyllde jag år vilket firades med jobb på Wallander hela dagen, men det gjorde inget för det firades ändå. Jag köpte mina drömmars klänning, jag köpte min iPhone, frös som ett as i Borrby, åkte till Bakken med familjen och åkte fritt fall för första gången, jobbade på Wallander som minibussdriver
September
Var på tropikhuset i Helsningborg där jag blev attackerad av en lemur, började dansa på friskis och svettis, började titta på Skilda Världar, piercade örat, var på 20-års och 25-års fest och började uppskatta hösten mer än vanligt.
Oktober
Fortsatte att jobba på Wallander, uppskattade Nyhetsmorgon, det blev varmt igen vilket jag uppskattade mycket, bakade asgoda cornflakeskakor med lillasyster.
November
Jobbade som nattvakt, satt i bilen hela natten, hade dock mycket mat och kakor och chips. Började jobba på Ystadpasta, blev nostalgisk med Vhs band, Nalle Puh och Ducktales. Åt julbord och var på världens roligaste fest som dock inte var så roligt dagen efter.
December.
Fick julstämmning, vaknade tidigt för att titta på Lucia, städade lägenheter för Wallander, körde bil inne i Köpenhamn, firade jul, fick utslag i hela ansiktet och i nacken, var på tropikhuset, firade sjukt bra nyår.


Välkommen 2012.

Ja vad ska man säga, det är nytt år igen vilket innebär nya möjligheter och utmaningar. 2011 var ett händelserikt år både på gott och ont, men det mesta har löst sig bra, jag har tagit en lista från min syster för att försöka sammanfatta mitt 2011.


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag hoppade av högskolan, jag har aldrig avslutat någon utbildning utan går alltid klart med det jag börjat, men det kändes inte alls rätt och det är även ett av de bästa besluten i år.

Har du några nyårslöften?
Försöka vara en bra människa och inte döma andra.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja en klasskamrat till mig.

Vilka länder besökte du?
Danmark.

Vilka datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
Ja men bara för det så minns jag faktikst inte om det var den 11 eller 12 Oktober haha, men ett av dem är ett av de bästa 2011

Vad var din största framgång 2011?
Har hittat många jobb och jobbat en hel del efter avhoppet.

Största misstaget?
Tror inte jag har gjort några större misstag, iallafall inte vad jag minns.


Bästa köpet?
Lätt min iPhone :)

Vad spenderade du mest pengar på?
Bakfyllemat, typ McDonalds

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, jag fick höra orden "Jag älskar dig" för första gången på väldigt länge :)

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Danza Kudoro, On the floor och The next episode.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
mycket gladare och mycket ledsnare, mycket blandade känslor.


Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit vara på nuet och inte tänka så mycket på morgondagen, man missar mycket om man inte är närvarande.

Blev du kär i år?
Jag blev kärare :)

Favoritprogram på TV?
Karatefylla var så sjukt kul, Masterchef Sverige och Big Brother har dominerat i min tv 2011

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag körde minibuss på Wallanderinspelningar, det var en fin dag och jag fick många kramar och gratulationer, det gjorde inget att vi jobbade till klockan 21 på kvällen, jag var även på Kings Head och umgicks med goda vänner.

Finns det något som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det finns säkert men inte jag vet sådär på rak arm.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Leggins och stora tröjor.

Vem saknade du?
Tror inte jag har saknat någon, jag har haft de jag behöver hos mig.

Den bästa nya personen du träffade?
Har träffat så sjukt många nya och härliga människor detta året och jag hoppas jag träffar många nya nästa år också :)