Blev så trött.

Nu när man är preggo så kollar man mycket på videor och läser mycket om förlossningar och massa saker, en sak som verkar vara väldigt hett att ha åsikter om är kejsarsnitt, det är tydligen inte okej att vilja föda med kejsarsnitt och även att välja. Jag bara känner herregud.. Det är 2014, om en kvinna verkligen känner att hon vill föda med kejsarsnitt så ska väl hon för fasen kunna välja det!
 
Likadant har jag läst om minst 5 st som kommit in till förlossningen med inställningen att de ska vara starka urkvinnor som ska trycka ut sin bebis utan smärtlindring oavsett vad som händer, så går det inte som de vill och det blir akut kjersarsnitt och dessa kvinnor typ bryter ihop eftersom det inte blev som de ville.. Då blev jag jättetrött, för fan så spelar det väl ingen roll hur man föder en bebis det allra viktiagste är väl ändå att bebisen mår bra och att man får träffa sin bebis vilket är själva målet! Jag går in med tanken att det kommer gå bra och att man är i goda händer där det finns folk som vet vad de gör sen får man se vad som händer det viktiga är att bebis mår bra. 
 
Haha något lättirriterad gravid kvinna här borta..
 


Uppdatering

Såhär ser vi ut i v25 :)
 
 


Nybliven bilägare!

Just det, har inte visat bilen som jag köpte :D ingen jättebilde precis men typ såhär ser den ut :)
 
 


Hjärta

Varit och lyssnat på bebisens hjärta idag :), så himla mysigt och roligt, på alla hjärtans dag också hihi :) 


Finaste <3

 


Ny design :)

Lite ny design fick det bli idag, ska se om jag ändrar typsnittet också till lite större men det får bli senare :)


1 vecka..

Så då drar vi igång en veckas jobb innan det är dags för 2 veckors semester igen :) ska bli sjukt skönt! Bara vara hemma och mysa och inte göra någonting :)