Valborg.

Så, har haft en ganska galen lördag med mycket dans och vin, himla trevligt. Idag är det valborg och vi får se vad kvällen har att erbjuda. Nu tänkte jag snart gå ut i solen och njuta lite :)
Trevlig valborg :)


Sötaste.

Om jag någon gång skaffar en hund, så ska det vara en sånhär sötboll :)


Rätt bra.

Ledig måndag och tisdag, jobbade igår och ska jobba idag, boka tatueringstid på fredag och ut och dansa på lördag. Livet är rätt bra just nu om man säger. :)
Såg precis att jag skrev nästan exakt samma som i förra inlägget haha. Men jaja vi får leva med det så länge.
Pusspuss


Tisdag.

Så, jobb onsdag och torsdag, förhoppningsvis boka tatueringstid på fredag och fest på lördag. Jodå det verkar bli en bra vecka, dessutom hoppas jag på mycket sol så man kan sitta ute och bli brun :)


Lite mer inspiration

Från att inte göra inlägg alls, till att göra iallafall ett inlägg om dagen. Har avnjutit en asgod kyckling/pastasallad nu ikväll som jag nästan gjort själv :D. Nu passar jag på att slappa innan jobb på torsdag och boka tatueringstid på onsdag! Sjukt taggad och snart gaddad höhö.
Bästa bilden på länge här nedan. Dör lite varje gång.


A good day.

Har haft en bra dag. beställt en kläning för 179:- som var riktigt fin och dessutom billig! Tatuering på ingång då tid ska bokas imorgon :), bild kommer när den är gjord ;) Snart ska jag avnjuta en kycklingsallad som jag har gjort :D. Härliga Söndag.

Puss


Långfrukost.

Lördagsmorgonen spenderades med familjen och långfrukost stod nästan på schemat. Vi åt frukost i säkert en timme hela familjen. Nu ska jag snart åka och hämta lite grejer som står nerpaketerade, kul att försöka hitta dem, lol. Men men vi hörs sen!
Puss


Friday.

Fredag, wohoo, även om det inte kommer hända så mycket denna helg så känns det ändå sjukt soft med fredag!
Dagen idag har spenderats med en tur till Tomelilla, och sen framför Glamourama och tv:n. Nu ska jag titta på Ice road truckers, så jävla sjukt bra program. Ute och kör sjukt stora lastbilar på is och snöiga vägar helt sinnes.
Men men, vi hörs
Puss


Glee.

Jag har aldrig varit något fan av Glee, men när jag såg det här avsnittet igår så tror jag fan nästan inte att det är värt att missa.



Funderingar.

Ibland undrar man om det är okej, okej att romantisera bilden av att må dåligt. Är det okej att göra det till något vacker och fint, något man vill uppnå. Nej. Jag tycker inte det är okej, samtidigt som jag tycker det är okej att få må precis som man vill, dock ska man också romatisera bilden av att må bra och vara lycklig. Det finns så mycket musik som visar vars en del av sidorna. Jämför man så ser man vilken som är vilken.




Trött chey.

Sjukt trött idag. Jag jobbar och jobbar så har därför inte så intressanta saker att blogga om just nu, det är tyvärr något man får leva med för tillfället.
Vi hörs snart.


Jobb, jobb.

Dålig uppdatering mest för att jag jobbar typ hela tiden känns det som, nästa vecka kommer det bli mer, men jag ska göra så gott jag kan :).
Vi hörs snart igen.
Puss


Härliga fredag.

Idag är det fredag och det är riktigt härligt :), det var nog bara det jag hade att säga, mycket rolig dag på jobbet idag också :) Imorgon blir det ut på lokal haha. Vi hörs

Puss


Så.

En ny design med förhoppningsvis lite ordning på torpet. Det är så drygt att hålla på med koder och sånt men med lite tålamod så går det. Nu får vi hoppas att det blev bra :)


Wääää.

Min bloggdesig har blivit fucked up, jag ska fixa det men jag har inte tid och jag har inte ork till det just nu, så ni får ha överseende. Jag taggar satan inför lördag och innan dess ska jag hinna med lite jobb också. Men vi hörs!
Puss


Måndag/Söndag

Idag är det en ledig dag som består av godisätande och fikande. Mycket trevligt. Och jag skojar inte om det var sjukt mycket godis.
Men annars har det inte hänt så mycket, ska snart iväg och äte kyckling till middag :)
Under tiden tänker jag tänka vidare på min tatuering som ska komma till inom snar framtid hoppas jag :D
Puss


Ingen lång rubrik gick in här.

Ja vad ska man säga, det har inte hänt så jättemycket sen sist. Jag har jobbat och tittat på tv ungefär. Men nu är det påsk och då ska man äta massor mer ägg på mackan bara för att det är så sjukt gott. Okej det lät lite skumt. Menmen. Just det ja, var ute i torsdags, dock nykter. Ingen succé om man säger så även om jag hade trevligt. Nu ska jag fortsätta fira påsk.
Dom 999 saker jag aldrig skulle göra
Dom vägs upp av 999 värre saker jag gjort.


Sedan sist.



Ett snabbt Hej!

Ett snabbt hej innan det är dags för jobb igen, jag trivs jättebra och kommer vara kvar över sommaren vilket känns jätteroligt :) Nu ska jag äta frukost och ta det lungt en stund innan jobb mellan 10-16 :)
Glad påsk!