Ett litet Hej.

Det var ändå någon dag sedan jag skrev något och det beror faktikst på att det ju är rea på Nelly.com :D. All tid går åt för att kolla om priserna sänkts mer eller om det kommit in något nytt. Det är otroligt roligt och jag och Josse har 3 beställningar att invänta. Himla spännande :)


En midsommardröm del 2

Det blev inte riktigt som jag trodde i helgen. Jag var övertygad om att jag skulle jobba som en gris, men Janne ringde mig kl 14.00 och sa att jag var ledig på kvällen och på morgonen dagen efter, vilket betydde fest för min del ;), begav mig till Stora Herrestad där det vankades god mat och trevligt sällskap även god dricka fanns på plats. Det blev en riktigt rolig kväll med lekar, vin och mycket skratt. Framåt 02 ville vi ha taxi men det kunde vi se oss i stjärnorna efter. En tjejkompis var jättesnäll och körde hem oss efteråt :). Nu är livet som vanligt igen med jobb men i juli ska vi åka upp till en stuga i Blekinge med kompisar. Det ska bli otroligt roligt och jag längtar riktigt mycket!

Puss


En midsommardröm.

Ibland längtar man tillbaka till så som midsommaraftnar brukade vara. Du vet, när man var liten och dansade runt midsommarstången och hade en krans runt huvudet, vi satt uppe i parken på en filt och fikade tillsammans med många andra som just den dagen valt att göra samma sak. Solen sken oftast men när den inte gjorde det trotsade man vädret och satt där ändå under paraply eller något liknande. Numera tillbringar jag min midsommar tillsammans med jobbet eller med vänner beroende på om man jobbar eller inte. För mig är inte midsommar en stor grej men det är klart att det hade varit roligt att slippa jobbet och ha roligt istället, men å andra sidan får jag pengar istället för att spendera dem vilket inte så dåligt. Nu ska jag fortsätta vila och hoppas på att det inte regnar när jag ska iväg sen.

Glad Midsommar!


Midsommar.

Eftersom det är midsommarafton imorgon är folk som galna i jordgubbar. Vi säljer sjukt mycket och det innebär att jag jobbar mycket nu. Idag var vi i tollarp redan kl 07:00. och imorgon blir det lika tidigt om inte tidigare, usch och fy. Jaja mjau mjau jag står på standby hela dagen så vi får se vad jag ska hitta på sålänge :).


Jordgubbar.

Idag var jag uppe redan 04:50 och det känns i kroppen. Jag är sjukt trött och det förvånar mig inte om det blir tidigt imorgon också, dock tror jag inte det behövs vara så tidigt imorgon. Jag tog faktiskt med mig en liter hem idag och mumsade lite på :). En runda till stranden har jag också hunnit med, där var sjukt varmt och mycke flugor men det funkade ändå. Jag tänkte för en gångs skull lägga upp lite bilder som är tagna idag :).




När jag blir rik ska jag..

  • Köpa en chanel väska
  • Sätta i extensions i håret, så att jag hade fått värsta frillan.
  • Louboutinskorna hade blivit mina
  • Köpa en flådig bil. Hunden kan få följa med.


Och en massa andra saker som man bara kan göra om man är typ rik som ett troll.


Skyll dig själv när du fattar vad du missar.

Just nu sitter jag i soffan med Josses dator. Det är en dator som är riktigt seg men som ändå fungerar. Så what to do. Hon sitter vi min dator och spelar spel, dock suger det att hennes tangentbord är lite annorlunda än mitt vilket innebär att jag skriver fel typ hela tiden. Ja fast nu ska jag ladda inför jobbet ikväll.

Puss


Ingenting.



Jag kommer nog aldrig tröttna på denna låt. Den är så bra att jag fortfarande får gåshud när jag hör den, Helt galet, Tack Pitbull och Jennifer Lopez för det!


Snurrigt.

Det har varit riktigt snurrigt idag på jobbet men på något sätt har vi ändå lyckats att få ihop det. Snart ska jag iväg igen och jobba men vi tänkte slänga i oss lite mat först. Just nu är det Top Model och lite godisätande. Men vi hörs senare.

Take Care.


Ett litet Hej.

Jag jobbar numera från ca 8-12 och 18-20 ungefär, vilket innebär en härlig ledighet mitt på dagen. Dock är det hela sommaren inklusive helger. Men jag ska nog överleva :). Men nu har jag inte tid att sitta här, jag måste göra mig klar!

Puss


Liten Uppdatering.

En liten uppdatering från en trött tjej.

Just nu tittar vi på bilder från bröllopet samtidigt som vi äter godis och tittar lite på tv. Snart ska vi se Trassel en gång till för mig men första gången för syster. Så himla bra och rolig film att den måste ses en gång till. :)

Puss


Lediga härliga dag.

Ibland är det otroligt skönt att bara vara ledig. När man inte behöver fundera så mycket utan man bara är ledig. En eftermiddag på stranden och en kväll i soffan är inte helt fel om man säger så :). Tittade precis på Fyra Bröllop på tv4 och funderade lite på brudarnas klänningar, jag menar, när man gifter sig så ska man ju ha en helt fantastisk klänning, så jag kollade lite och hittade galna och dyra klänningar på internet. Såklart av mina favorit designers.

Chanel.


Dior.


Armani.


Louis Vuitton.


Ja det var bara några av de guldkorn som fanns. Om jag var rik hade jag lätt tagit Chanel, eller kanske Dior klänningen, eller nej jag vet faktikst inte vilken jag hade valt.
Det var nog det hela.
Puss


Helgen som varit

Fredag var det dags för studentfirande, först var det en väns lillebror som tog studenten vilket firades med många skratt och mycket skålande. Min mamma skrattade så hon grät vid många tillfällen och det gjorde nog vi andra med. En riktigt rolig kväll!

Lördag var det dags för bröllop, min moster Christina gifte sig med Jörgen och jag spelade tvärflöjt, en miss som jag kommer fortsätta beskylla mina skor för eftersom jag skönk ner i stenarna som jag stod på. Hehe. Festen var mycket trevlig, vi åt gott och drack gott, Vid 22:30 kom en taxi och plockade upp brudparet för att sedan ta dem vidare till Ystads Spa Hotell. Vilket nog var mycket uppskattat.

Söndag blev en riktigt seg dag, jag har varit trött hela dagen men ändå lyckats med att äta glass på jakten, jobba mellan 14:15-18:30 samt en runda till både ÖB och rusta.

Jag tror att detta var helgen i stora drag och nu sitter jag och äter en skål med nudlar. Ja det var nog bara det.

Puss


Trött, tröttare, jag.

Jag är så trött så att jag nog somnar stående snart. Jag går och lägger mig om en stund tror jag. Att sälja jordgubbar är mycket mer utmattande än vad man tror. Suck, men nu är vi lediga både fredag och lördag :). Det vankas student på fredag och bröllop på lördag. Det ska nog bli trevligt :)

Puss


Långa dagar.

Det är så sjukt vad dagarna blir långa när man säljer jordgubbar mellan 9 - 19. Tiden går långsamt när det inte kommer folk och igår var det inte så mycket folk ute. Himla tråkigt. Menmen det är bara att jobba på, det är idag och imorgon sen är det lite ledighet. Då är det dags för student och för bröllop, riktigt trevligt :).

Puss


Sisådär.

Så, nu är jag tillbaka till datorn igen. Vad har hänt? -Jo, det började med lite fest på Regementsgatan i Ystad, med mycket trevligt folk och goda drinkar, vi drog vidare till Kings Head där det blev lite mer dricka. En snubbe bjöd oss på 2 vodka powerking drinkar, jag svär att det var 90% vodka och 10% powerking. Uräckligt var det. Iallafall drog vi vidare till Bar á bar för lite dans och musik och sådant. Klockan 2 pallade vi inte mer och drog hemåt. Det var en rolig kväll som inte spårade ur så mycket som vi trodde det skulle göra.

Jag har varit ledig hela dagen idag vilket är väldigt skönt. En tur inne i stan med mycket folk runt omkring och 30 gradig värme blev lite för bra så jag åkte hem igen. Nu slappar jag med datorn och Americas Next Top Model säsong 4. Tack för mig.

Puss




Jag återkommer.

Dagen i ära erbjuder först jobb till klockan 14:15
efter det åker jag och gör mig i ordning för lite festligheter,
jag återkommer
när jag får tillgång till dator igen.


Take Care.

Puss


Friday I'm in love.

Fredagen som gått har varit väldigt lång men ändå helt okej, jag började jobba runt 14:15 till 19:00 lagom trött när man kommer hem. Men det gick bra. Nu avnjuter jag kvällen med en godispåse och talang 2011. Vi får se vad helgen har att erbjuda sen.

Puss



Premiär

Idag var det dags för min premiär av jordgubbsförsäljare för denna säsong. Det gick bra och folk var glada och trevliga. Men det är klart att det alltid ska komma någon suring och säga hur dåligt det var sist. Det är inte så mycket att göra åt. Man får fokusera på hur glada och positiva de andra människorna är som köper :). Det var nog det mesta för idag.

Puss