Söndag

 
Slappar i sängen efter en riktigt lyckad utekväll igår, nu är man lite sliten så det blir mys i sängen hela dagen :)
 
 
 
 


Trött.

Trött, frusen och stel i hela kroppen. Snart kommer finaste pojkvän hem och myser, ska bli riktigt skönt att gå och lägga sig sen <3


Lördagsmys

Myser med The Hills i sängen, jobbhelg denna helg. Josse kom förbi med glass och mat innan, riktigt gutt :) Nu ska jag vila med datorn innan det är dags att krypa ner och sova :)


Mys.

Ledig fredag vilket innebär fredagsmys med lillasyster hemma, laddar med massa kakor och gott :). Sen blir det film och mer mys. Dessutom visning på en lägenhet nästa vecka <3


Jobb.

 
Har jobbar sjukt mycket senaste dagarna, men igår var jag ledig, Anders var iväg så jag passade på att mysa hemma ett tag med Josse, spelade igenom hela Mario Kart Wii :), åt våfflor och gjorde fruktfat, riktigt gutt. Nu myser jag i sängen efter en lång arbetsdag. En kopp te fick det bli innan också, snart dax för Farmen :)
 
fsdnmgfö


Jul.

Nu har jag städat ut julen helt :( Känns så himla trist att julen är slut, men drack upp den sista glöggen nu ikväll så det gör inte så mycket :)
Nu inväntar jag farmen och Mästerkockarna.

Pusspuss


Förlåt!

Har inte bloggat på ett tag nu känns det som, varit i malmö, jobbat och spelat ett spel på mobilen som jag blivit helt beroende av, vansinne..

Ni ska få en bild från helgen som spenderades med bästis och utgång :)
 
 
 
 
Dagen Efter såg jag ut mer såhär.