Städa Städa varje tisdag (?)

Idag är det städdags. Jag har städat knappt halva övervånignen och Josse håller på med sitt rum förtillfället. Då passar jag på att blogga lite och ta det lungt. "Det ligger en mosad spindel här i". Pi katten. Man hittar mycket räliga grejer när man städar ut vintern och våren, vi städar in sommaren idag.


They build you up so they can tear you down.

En fin dag med fint väder spenderas med datorn i knät och tråkiga tv program. Istället för att vara ute i det fina vädret. Men en dag som denna ska jag spendera med syster och donkey kong. Vi äter godis och vi ska snart spela tv-spel. Menmen. Vi hörs

Puss



Söndag.

Idag är det söndag och jag är faktikst väldigt trött utan att egentligen ha gjort något ansträngande. Men i vilket fall som helst är det en helt okej dag och en dag som denna vill jag verkligen passa på att rekommendera en länk.
Det är nämligen så att en mycket god vän till mig tar fantastiska bilder och jag tycker att ni, precis som jag, ska gå in och titta, bara klicka på länken under så kommer ni in direkt.
:)

http://www.flickr.com/photos/anders_svensson/




Fredagsmys.

Tittar på Talang 2011 tillsammans med en stor godispåse från hemmakväll :love:. Det är så fint. Min syster och hennes pojkvän är också med i tvrummet och tittar. Det är fredagsmys tycker jag. :)


Skitsnack.

Jag reflekterade över skitsnack. Hur falsk man är egentligen.
Jag tror det är e tjejgrej, jag menar killar snackar inte bakom ryggen, de går fram och ger personen i fråga en käftsmäll sen är det löst.
I killarnas värld löser våld problemen medans tjejerna inte löser problemen utan bara går och pratar med alla andra om problemen egentligen.
Det är ju pinsamt. Varför inte bara säga till personen vad man tycker och tänker istället?
Jo för att det är så mycket lättare att sätta sig med någon annan och prata.
Jag gör alltid så.
Man borde skämmas, eller bli en bättre människa.
Jag börjar imorgon..


Väntar med spänning.

Okej, nu väntar jag med spänning på ett telefonsamtal. Det är ju nämligen så att jag var och provjobbade i tisdags. Det var otroligt roligt men riktigt stressigt. Mycket att håla i huvudet också men det hela gick bra och nu får vi se om de hör av sig. Hoppas hoppas. Idag har det varit jobb hela dagen och nu är jag så sötsugen så att jag inte vet var jag ska ta vägen. Dessutom har vi ingenting hemma. Besvikelsen som uppstod. Men jag hittade några gamla kakor som jag kränger i mig, beach 2011 får vänta. :)

Puss


Eslöv.

Idag drar vi eslöv för lite raggarbilsutställning. Ni vet sånt där "Amerikanskt". Så nu har jag inte tid att sitta här längre.

Puss



Fredag.

Idag är det fredag, dagen började med jobb till 14.00, efter det var det en jobbintervju kl 15 som gick bra eftersom jag ska provjobba på tisdag :). Kvällen har tillbringats i famlijens tecken och det blev grillat vilket betydde att det blev god mat och trevligt sällskap. Nu tackar jag för mig och hoppar snart i sängen.

Puss


Du har blivit utvald.

Det känns bra att bli utvald av 15 personer. Det måste ju betyda att jag hade något speciellt eller att jag hade något som kanske passar företaget. Jag ska nämligen på en intervju imorgon. På Espresso House. Jag hoppas verkligen att det går bra och jag hoppas att jag kan passa där. Nu kan jag inte göra mer än att hoppas. Håll tummarna för mig imorgon!

Puss


Händelsernas Helg.

Ja det var ett tag sedan jag skrev, kan ju berätta att det var mycket händelserik helg. Cruising var på tal på lördagen, jag var inte taggada alls men bestämde mig ändå för att åka in till stan för lite biltittande. Träffade syster och systers pojkvän på stationen, det bar iväg till öp-torget för att träffa lite klasskompisar till Josse samt lite uttagande av pengar, kvällen flöt på även om det var kallt som satan och det regnade. Men det lyckades ändå bli en trevlig kväll. Blev uppringd till en annan fest vilket var trevligt. Mindre trevligt när folk börjar bråka och jag står i vägen vilket resulterade i en stor bula i sidan av huvudet. Men det gör inget, och även om jag fortfarande är lite öm så kan jag leva med det. Idag har det varit jobb för hela slanten och just nu sitter jag hemma och lyssnar på musik och skriver lite. Det är ganska trevligt. Nu ska jag kolla lite på anrda bloggar.

Puss



Cruising.

Jag är i full fart för att tagga inför cruisingen som börjar runt 19. Jag ska snart dra in till stan och jag hoppas att det finns en parkering någonstans kvar till mig. Eftersom det var fest igår så känner jag att jag kan skippa det idag. En riktigt lyckad tjejkväll med 10 girls gjorde kvällen minnesvärd. Det var en såkallat "Döllig fredag" som iochförsig kan slå vilken lördag som helst har vi lärt oss. Men iallafall så var det en lyckad kväll och även om det inte var så mycket folk på bar a bar så blev det ändå riktigt roligt.

Puss


Rubrik.

Eftersom det är torsdag och jag känner mig på ett ganska bra humör denna morgonen,
så tänkte jag bjuda på Gagas nya låt som för övrigt är mycket faboulös.



Härligt.

Ja, så var det dags för anställningsintervju på måndag :)


Att slå tillbaka, det är det inte värt.

Soliga dagar som den här är underbart, fantastiska sol.
Jobb i fyra timmar är inte så tokigt de heller.
Härligt faktiskt. Min favoritårstid är lätt sommaren.
Det enda som är dåligt är att man inte kan sitta inne under en filt utan att få dåligt samvete.
Det kan man ju faktiskt på vintern,
men å andra sidan kan man inte gå ut på vintern för att det alltid är så satans mycket snö.
Men nu tycker jag vi ska vara nöjda med värmen och med det fina vädret.
Nu kallar tv:n på mig.


Puss



Ursäkta röran.

Ni får urstäkta röran, men blogg.se håller på att fixa en massa så det är lite rörigt förtillfället. Hoppas på att det ska lösa sig så fort som möjligt.
Puss


Det blåser på månen.

En bra sak när man ska blogga är när man har någonting att skriva om, eller berätta.
Det har inte jag idag. Jag har varit riktigt trött efter gårdagen som dessutom avslutades med en kebabrulle 03:30 på öp-torget. Det var fantastiskt gott efter en hel natts dansande.
Jag älskar att dansa, det är så skönt att ge sig hän till musiken och glömma allting för en natt.
Bara vara i nuet. Nuet försvinner så snabbt och det gäller att man tar vara på det.
Jag bjuder på en favorit sålänge.


Puss



Ny design.

Idag blev det lite ny design. Dagen har även hunnit med ett besök på Ystads Djurpark, världens sötaste djurungar fanns på plats och det fina vädret fanns även på plats. Jag är fortfarande inte någon fotograf men det kommer lite bilder iallafall. :)



Tiden går

Donkey Kong Country Returns. Det tar på krafterna, herregud vad svårt det är! Men fy bubblan vad det är roligt ändå. Jag och syster har spelat i över en timme och bara klarat en bana! Pinsamt. Jag tänkte snart designa om bloggen men jag har inte hittat något fint än. Men det kanske kommer.

Puss


Det var några dagar sedan.

Det var några dagar sedan jag skrev sist. Det kan vara så att jag har haft fullt upp med festligheter och annat, det var ju nämligen valborg i helgen. Dock blev det inget bål för min del men massa festligheter blev det iallafall. Jaja idag är det måndag och det är ny vecka. Jag tänkte nog gå och snoka lite i godisskåpet för att se vad som finns där.

Puss :)