Skadad!

Idag hade jag äran att bryta min längsta nagel typ jättelångt ner :(, det svider och gör jätteont. Buhu. Men snart kommer Josse hem med sallad, det är jag värd efter att ha varit ute hela förmiddagen. Det var dock jättehärligt väder ute. Nu ska jag bara slappa tills det är dags för träningen ikväll. :)




I've had the time of my life.

Helgen i sammanfattning.; God mat på julbordet, speciellt laxen som kom tillsammans med den fantastiska goda såsen! Efter julbordet fortsatte festligheterna och jag som varit nykter hela kvällen började dricka mitt vin. Fullt ös och jag hade sjukt roligt, vi drog vidare mot Kings Head där typ alla människor i min vänskapskrets verkade vara, sjukt roligt att träffa folk som man inte träffar så ofta, vi drog vidare till bar á bar och jag fortsatte med massa cider där (Dum idé) och mycket dans, riktigt roligt! Kl 03 drog vi därifrån till efterfest, mitt minne tar slut någonstans där och klockan 4 eller något sånt  somnade jag i sängen. Vaknar kl 11 och känner mig sjukt överkörd men inte bakfull, kl 13 börjar jag må illa och hela eftermiddagen springer jag ut och in på toaletten. Man kan nog säga att det blev för mycket av det goda men hur dåligt jag än mådde hela lördagen så hade jag verkligen en sjukt rolig och gjuten fredag! Lördagsmys med toaletten är sånt man får tåla.

Idag är det julskyltning men jag hoppar över det idag, inte så roligt med storm, nu njuter jag i soffan med American music awards och juice, dock med världens träningsverk i magen efter allt kräkande igår. Men det gör inget. Jag låter denna låt sammanfatta den fantastiska fredagen!

Puss




Julbord.

Idag är det dags för det årliga julbordet, det är dock inte förrän klockan 19 så jag har en stund över. Börjar bli hungrig dock. Menmen. Om jag uppdaterar dåligt så är det för att jag är upptagen med att njuta av julen :)



Mys



Ibland känns det lite extra.



Snart är det jul

Nu är det inte långt kvar till jul! Man kan väl säga att jag inviger julen på riktigt när jag ska på julbord och på julskyltning samma helg. Det bästa med julen förutom allt fint julpynt och mys med ljusstakar och lussebullar är nog Lucia. Jag älskar Lucia, saknar lite när vi gick luciatåg på gymnasiet. Vi började öva redan i oktober och de satt som en smäck när december kom. Jag går gärna upp tidigt på morgonen för att få se det på tv.  Därför lägger jag upp klippet jag hittade på youtube. :)




En kväll.




En gammal favorit såhär en fredagskväll.


Drömmer mig bort

Ibland drömmer jag mig bort till en värld som handlar om pengar, kläder vardagslyx och annat glamouröst. När ens egen vardag blir för tråkig och plånboken skriker hoppas man långt inne att man själv var en framgångsrik bloggare eller något. Men var ska man börja och varför ska folk läsa, vad är unikt också vidare. Men ibland samtidigt som man tänker så tänker jag också hur bra jag faktiskt har det, om jag hade ett jobb nu så skulle mitt liv nog bli perfekt, och perfekt bli snabbt tråkigt och frustrerande. Det är bra att ha lite motgångar ibland och jag tror faktiskt att det mesta kommer lösa sig ändå :)


Kass uppdatering.

Omg vad kass jag är på att uppdatera emellanåt. Jag har troligtvis mycket att stå i just nu, men det lugnar nog ner sig. Jag har hunnit med följande på bara några dagar:

* Festat med bästis vilket innebar Öja med mycket folk.

* Stoppat folk/bilar utanför Willys

* Sålt pasta

* Upptäckt att huvudräkning är någonting jag är asdålig på.

* Tittat klart på alla mina Skilda världar dvder och väntar nu på nästa skiva.

Ja det var nog lite av det hela. Nu ska jag snart sova
Tack Hej


Lördag.

Dagen börjades med ett dansmaraton på 3 timmar. Hyffsat slut efteråt men asroligt var det! Så efter en powernap är jag taggad för kvällen!


Såhär såg det ut natten mellan torsdag och fredag när vi jobbade natt. Massa godis och mat i framrutan på bilen där vi satt hela natten :)


Dessutom åt jag frukost med mig själv imorse  tillsammans med datorn som sällskap, faktiskt riktigt trevligt, var ju tvungen att ladda upp inför dansen :)



Nu är jag full gång med massa saker så jag har inte rikigt tid.

Tack hej.


Lungt.

Allt gick bra inatt när jag jobbade mitt allra första nattpass. Uppdrag: Vakta så att inte allting brinner ner, ungefär och det gjorde det inte så mission complete. Iallfall är jag så sjukt trött då jag typ inte sov någonting inatt, sov dock några stunder i fotöljen hemma. Men jag är så trött nu att jag skulle kunna sova typ nu. Men iallfall. Imorgon taggar vi dans hela förmiddagen för att sedan dansa som as på Öja. Det vara bara det.

Tack hej.


Borde nog sova.

Nej om man borde sova istället för att sitta här, ska nämligen spendera natten i bilen och vakta en eld som inte är helt släckt eller något. 23-11 ska vi sitta där och glo. Får väl hitta på något att fördriva tiden med.
Aja.




Trött Chey

Är trött och orkar inte uppdatera så mycket. Det vara bara det.

Jag kommer igen när jag har något spännande att berätta eller så.

Just det ja, fab födelsedagsestfest i helgen, tackar alla medverkande för en mycket rolig kväll :)




Long time no see.

Det var ett tag sedan jag bloggade, kan vara för att jag inte suttit vid mitt internet. Men just nu hade jag lite tid över, jag har varit och tränat en sväng imorse och nu tar jag det lungt för att orka med kvällens festligheter :). Imorse när jag skulle hälla mjölk över min jordgubbskräm så var den grön.. dog lite.. men det står karamellfärg i kylen så jag har mina misstankar. Men iallafall så ska jag sova en stund snart och äta lite. Men jag bjuder på en låt sålänge :)



Nostalgi.

Idag och igår spenderade jag och Josse tillsammans med gamla avsnitt av Ducktales och Nalle Puh, ungefär från 1991. Så himla nostalgiskt. Vi åt dessutom en himla god sallad och lite så.

Jag tänkte faktiskt på en sak idag när vi blev så nostalgiska, nämligen hur mycket man lekte när man var barn och hur lite man leker när man är vuxen, jag menar inte att man måste leka som vuxen men jag tror att många vuxna inte vet hur man ska leka. Jag har tillexempel glömt bort hur man leker med Barbie eller med dockor. Jag kan sitta ner och rita eller spela spel och tycka det är roligt men inte leka med något så. Undra om den så kallade lekkoden försvinner när man blir äldre.

Jaja det var bara det.

Hej så länge.