Sista körningen.

Sista körningen till Kastrup är nu avklarad. Jag hittade faktiskt rätt första gången. :). Nu är jag så trött att jag vill lägga mig ner och typ sova sådär aslänge, men det kan jag inte eftersom jag ska till tandläkaren woohoo.

Btw så var där en massa hästar på vägen när jag körde hem.. det roliga var att de inte flyttade sig när jag kom utan glatt började checka in bilen och lite så.

Lol.

Puss



Trött Chey.

Uppe med tuppen i morse för att köra folk till Kastrup. Jag hatar kastrup eftersom det inte går att köra där inne.. Där är bommar och spärrar och bilar precis överallt. Suck. Imorgon är det ännu tidigare så 05:00 ska jag hämta folk och lämna inne på flygplatsen i Köpenhamn. Riktigt roligt ska det bli. Nej nu ska man inte vara bitter på livet, jag har faktiskt trivts riktigt bra på jobbet med både arbetskamrater och jobbet i sig. Riktigt roligt. Nu blir det vila för hela slanten!

Puss


En vecka har gått.

En hel vecka har gått och jag är helt slut. För första gången sedan i måndags sitter jag och tittar på tv:n i soffan. Helt sjukt. Jag har alltså jobbat som Minibussdriver på en filminspelning. Det var riktigt roligt att se på inspelningarna och att titta på hur mycket arbete som faktiskt krävs när man spelar in en film. Det är inte bara typ en kamera och skådespelare utan det jobbar så sjukt mycket folk med saker som man inte visste var så viktiga som de faktiskt är. Hela förmiddagen idag har jag stått som spärrvakt för all trafik så vi kunde spela in utan några bilar i bakgrunden och så vidare. Nu ska jag ta en powernap i soffan. Tack för mig.



Arbetslös?

Igår från ingenstans fick jag en arbetsintervju och ett jobb på samma dag. Helt galet men det ska bli sjukt spännande. Jag har nämligen fått uppdraget att köra runt i Malmö, Köpenhamn, Ystad och simrishamn. Allt detta för det Engelska Wallander. Jag är taggad och samtidigts sjukt nervös, jag menar hur kommer man till Köpenhamn? Var får jag köra på bron? Aaah. Men det mesta brukar lösa sig så jag får hoppas på det denna gången också :)


En favorit.



En annan grej.

En annan sak jag kom att tänka på häromdagen är hur folk lägger upp annonser på tillexempel Tradera och skriver "100% Äkta Louis Vuitton väska" Men så tittar man på den och ser lång väg att den inte är äkta! Om man skriver att den är äkta så ska den vara det, hur många tjejer/killar som helst går på det och tror sig ha köpt en äkta väska för flera tusen kronor när de lika gärna kunde åkt ner till Turkiet och köpt en fejkväska där mycket billigare. Nej sånt kan jag bli knas på. Om ägaren inte kan bevisa att den är äkta så är den förmodligen inte det, även kvitto från någon secondhandaffär bevisar ingenting. Folk lämnar in väskor hela tiden och chansen att man ska få en äkta väska är mycket liten. Man kan kolla äkthet på många olika sätt Chanel är lättast eftersom seriekorten på de äkta skiljer sig från de fejkade, Louis Vuitton ser man det på väskan då många LV symboler är uppochner vilket de inte är på de äkta. Bort med de fejkade annonserna och in med de äkta!



I-lands problem.

Okej jag har ett I-lands problem. Ett problem som är fruktansvärt onödigt och som egentligen inte borde vara ett problem men det är så här: Jag köpte en Iphone 4 och jag klarar mig inte utan den. Jag spelar ett fantastiskt spel som heter Smurf Village. Det gäller att skörda sina växter och bygga hus, problemet är att det tar riktiga timmar för växterna att gro på. Vilket innebär att sätter jagen växt kl. 12 på dagen så kan den vara färdig klockan 12 på natten vilket är lite jobbigt och såklart råkade jag göra det vilket innebär att om jag struntar i den så förlorar jag ju pengar och om jag skördar den så måste jag ju gå upp mitt i natten. Smurfarna tar över mitt liv.



Bakken.

Hela dagen igår spenderades på Bakken i danmark. En mysig och rolig dag som blev himla bra även om mamma läste fel på tidtabellen. Men efter lite krångel så löste sig allt och vi kom fram och tillbaka. Det värsta var nog när några av de andra tvingade upp mig i Fritt fall. Det var det värsta och bästa jag varit med om mitt liv. Det var så obehagligt när man såg ut över Bakken och kände hur allt släppte och man lyfte från stolen när man var på väg ner. Usch, det kittlar i magen bara jag tänker på det. Men jag överlevde.

Puss



En dag i augusti

Så här sommarklädd var jag idag när jag sålde jordgubbar.

skall tillägas att jag hade vinterjacka, vindbyxor vinterjacka och fodrade stövlar också.

 




En rubrik bland många andra.

Jag har jobbat hela veckan. Man blir lite knäpp faktiskt. Men vad ska man göra, på något sätt känns det som om tiden går snabbare ju mer man jobbar och passen känns kortare och kortare. Skönt. Men nu är man så satans trött på alla bär dock. Ikväll ska jag och Josse äta chibbe och dibbe mest för att det är fredag och för att vi kan. Ja det var bara det.

Puss och hej.



Längesedan sist.

Vad har hänt?

* Jag har blivit ägare till en Iphone 4 i svart.

* Jag har dragit på mig en förkyldning.

* Jag jobbar hela tiden känns det som.

* Jag kan inte sova eftersom jag klöks när jag hostar.

* Det är pissväder ute.

Det var nog det hela. Ska försöka äta lite och se om det hjälper i halsen.



Det bästa.



Fabulous night.

Igår var det dags för girls night out. Vi började med grillning i småbåtshamnen för att sedan springa in till stan för att undvika regnet som öste ner. Vi hann inte och blev ganska blöta. Fortsatte festen med drinkar och hårtorkare. Kvällen bjöd sedan på Kings Head och Öja krog som var riktigt roligt som vanligt. Dock var där 30 grader varmt inne vilket inte var så skönt. Men vi dansade så svetten rann och det kändes nästan mer som ett träningspass än som ett discotek. Menmen riktigt rolig kväll!

Puss



Iphone 4

Jag har nu fått mina drömmars klänning. Jag har även hittat mina drömmars mobil. Dock är jag inte gjord av pengar men jag brukar ju faktiskt inte köpa så mycket.. eller jo ibland. Men just nu känner jag att jag behöver en sån mobil. Jag ska kolla hur mycket den kostar och lite annat. Vi får se vad som händer..



Brottom.

Eller hur det stavas. jag slänger in ett Hej! Sen har jag inte tid mer just nu. Puss


Mina drömmars klänning.

 

Sen att jag inte gör mig på bild är en annan sak.