Jobb jobb jobb

Jag jobbar som satan för tillfället, därför jag inte hinner blogga så mycket, men jag ska försöka bättra mig och dessutom förnya mitt kort så jag kan börja dansa igen :love:

Puss


Tack som fan.

Hade en så sjukt fin födelsedag igår, det var så fint när hela Kings Head sjöng för mig och jag fick en drink av ägaren. Så himla fint, sen dansade vi till klockan 3. Idag mår man lite sådär men det var det banne mig värt! Bakken bjöd på många karuseller som var sjuka och sjukt roliga, god mat och fantastiskt sällskap gjorde hela min födelsedag speciell! Sjukt mycket Tack!

Kärlek.


Kärlek!

 


Om det går.

Så ska jag lägga upp en video, annars kommer ni inte förstå hur fint det var igår på Malmöfestivalen när Melissa Horn spelade.


Trött.

Jobbade 09:30-01:00 i torsdags och från 09:30-02:00 igår. Nu är man trött, rätt skönt att vara ledig idag så jag äter godis och chillar med musik för tillfället.
 
Kom in en kille på jobbet igår och frågade mig om jag ville gå på dejt med honom.. Fint ändå med folk som vågar gå fram och bara fråga rakt ut. 
 
Nu ska jag köpa en långklänning och spana vidare på nätet.
 


Det krävs inte så mycket.

Bara att hitta lugnet och inspirationen.
 


Jag vet.

Jag är sämst på att uppdatera för tillfället. Men jag har så mycket att göra och jobbar hela tiden. Har dock haft en grym helg med roligt folk! Nu är jag ledig i en vecka tror jag. :)
 
01


.



Fina helg.

Åh, finaste helgen med sista sommarÖja, känns så himla tråkigt att sommaren redan är slut, men förhoppnigsvis har vi fint väder fram till oktober som förra året :). Idag har jag sovit och sovit och ätit en mysig frukost med älskling :D. Snart blir det kinamat med lillasyster och älskling ;) Myssöndag.