Nyårsafton!

Gott Nytt År!

2011 har gett mig så mycket och jag hoppas att 2012 ger mig lika mycket om inte mer. Idag ska det festas på riktigt och jag hoppas att nyår i år blir bättre än det förra. Nyårslöfta? Nja, det är dåligt med det, jag får försöka att bli bättre helt enkelt, en bättre människa som inte dömer folk. Jag har blivit sjukt mycket bättre på att inte döma folk. Jag tycker verkligen inte att man ska döma om man inte känner personen i fråga. Om jag stör mig på någon annan eller något så beror det på att den personen har något som inte jag har så då får jag ju försöka fixa det för mig själv istället för att hacka på någon annan. Det tror jag på iallafall!

Gott Nytt År!


Lägger in en bild som jag tog på stranden imorse. Den får avsluta 2011.




Tropikhuset.

Vi besökte tropikhuset i helsingbrog igår och vi tog massa bilder på djuren. Dessutom hade vi en väldigt trevlig dag.
Gå på zoo, gå på zoo, gå på zoo zoo zoo.
Bilder i massor.


Malmö

I veckan har jag varit i malmö 2 gånger. Jag har shoppat som ett as och fyndat hur mycket som helst för under 150 kr per plagg :D. Först var jag i malmö med bästis nere på stan där de hade fina belysningar :)


och andra gången var jag med familjen. Vi fyndade massa saker och åt god mat på en kinarestaurang på burlöv center. Jag köpte även en fin tavla som jag får visa sen :)


Verkade funka :)

Hoppas det fungerade :) jag har massor av bilder och massor att berätta men det tar vi imorgon när jag har en dator i knät :)



Provar.

Prövar att blogga från mobilen..



Jul och allergi.

Så var den julen nästan över, jag har haft riktigt mysiga dagar med nära och kära och haft det riktigt bra. Dock har jag ätit mandelmusslor för första och sista gången eftersom jag har utslag i hela ansiktet nu.. Men men. Julafton spenderades hos moster med man samt en del av släkten. Nu ska jag snart iväg och hämta syster vid tåget så jag slänger upp lite bilder :)


image description



God Jul!

Idag är det julafton och detta ska firas med långfrukost med familjen samt julfirande hos moster med man. Igår var det julbord hos en liten del av släkten, sjukt god mat och ett härligt bad i jacuzzin :)

God Jul Önskar Jag Er Alla!




Jul i vårt hus.



Nu är det jul i vårt hus. Jag har uppdaterat lite dåligt eftersom jag har haft fullt upp med att städa alla lägenheter som Wallandergänget har bott i. Men nu är det färdigt och igår spenderade hela familjen kvällen med attt klä granen här hemma.



Städa städa varje fredag.

Eller varje dag, när filminspelningarna är slut och folket åker hem, då återstår det bara städning. Det är dock ganska trevligt att städa och plocka undan. Dock får man reda på ganska mycket när man städar lägenheter där folk bott i några veckor. Hehe. Men ja idag är det fredag och jag gör ingenting idag utan taggar mer för morgondagen då det blir fest :). Nu säger trött chey godnatt.
Godnatt.


Lucia.

Glad Lucia! Eller vad man säger. Det är så himla mysigt att sätta klockan på 07:00, ligga i sänger och titta på Lucia. Det är precis vad jag gjorde imorse, det är dock sjukt tråkigt väder ute med regn och blåst och sånt trams. Men men man ska ju vara glad ändå.
Sjukt nostalgisk blev jag när jag tittade på Luciatåget, jag gick ju faktiskt alla åren på gymnasiet och även några år på högstadiet också. Så fint det är och så roligt det är att gå.
Glad Lucia!


-



Söndag.

På något konstigt sätt så känner jag mig alltid lite halvkass på söndagar även om jag inte var ute på lördagen, helt sjukt. Men det är väl sånt man får ta, just nu sitter jag och äter ballerinakex med ett glas Cola Zero, bara för att vi inte hade vanlig Cola hemma. Jaja, ska snart iväg och äta middag :) Mys!

Vi hörs.


image description



Jodå så att.

Alltid när jag ska skriva någonting så har jag glömt var det var jag skulle skriva, helt sjukt. Jag tänker alltid oh det ska jag skriva men sen när jag väl sitter där så står det still. Helgen spenderas i lugn och ro med Så mycket bättre ikväll. Så skönt.

Alla pratar om Idol och vinnaren och sånt, jag har inte följt Idol särskilt mycket denna säsong så jag kunde nog inte bry mig mindre, men alltid roligt att två skåningar stod i finalen :)



P.s

Efter att jag ätit nästan ett helt 200 g choklad känner jag mig ungefär såhär.. Uttråkning och skitväder.



Omg.

Oh my god vad dålig jag är på att uppdatera för tillfället. Men det är för att jag jobbar som ett as och för att jag typ aldrig sitter vid datorn. Får försöka skriva från mobilen lite mer istället. Så vad har hänt.. Hmm.. Jag har spärrvaktat, varit i Köpenhamn och kört runt igen, kört fel men hittat rätt igen. Glömt min väska i en bil men hittat tillbaka den igen :). Just nu har Josse lite av en tjejkväll med lite flickor här hemma. De sköter disken och jag slappar mest. Mohaha. Helgen blir lugn för min del och den skall tillbringas med syster. Det ska faktiskt bli skönt. Men nu ska jag kolla runt lite till,

Vi hörs

Puss




.

Jag hade slutat prata
Jag var så van och stänga av
Du frågade vem som förstört mig
Och jag gav dig inget svar

Jag tog allting för givet
Det var något fel på mig
Jag måste varit någon annan
Innan jag kände dig


Dålig uppdatering igen.

Ibland suger jag riktigt på att uppdatera känner jag, men jag har mycket att göra. Bilbogsering, lite jobb och annat smått och gott tar upp min tid. Igår var det tjejkväll för hela slanten och roligt, ja det hade vi! Idag ska jag inte göra någonting ansträngande, bara titta på tv och slappa. Riktigt skönt att ibland bara ta det lungt en lördag utan att må dåligt för att man var ute på fredagen.