Så sant.



Fredagsmys

Och just ikväll ska jag ha fredagsmys. Tillsammans med datorn, godis och coca cola ska jag inte göra någonting. Jag ska dock tagga inför morgondagen då det är dags för Halloweenfest. Jag undrar vad jag ska klä ut mig till.. Aja det löser sig :)








Ledig.

Idag har jag återigen varit ledig.. Jag tänkte på en sak, det är nämligen såhär att jag kan få ersättning om jag går arbetslös i 3 månader i sträck. det innebär ca 3000 kr i månaden. Men under den perioden kan jag inte jobba för då blir det inte sammanhängande period. Vilket innebär att eftersom jag jobbat på Wallander nu i 3 dagar kommer jag förlora ca 8000 kr?! Ska man behöva tacka nej till jobb bara för att man ska kunna få ersättning när man inte jobbar? Sjukt konstigt och ogenomtänkt om det är så, jag måste kolla upp detta..


Jobb jobb jobb

Idag är jag dock ledig, men imorgon är det dags för mig att stå spärrvakt igen, vi stod hela dagen igår från 07:30-19:00, jäkla tur man hade mycket kläder på sig för det var riktigt kallt! Men en snäll tant kom ut med fika! :)
Kakor och the! Då får man tillbaka hoppet om mänskligheten. Vi hade det ändå ganska bra eftersom vi stod längst ut och hade många bilar att stoppa så stod vi två stycken, vilket hjälpte tiden att gå mycket fortare. Men under hela dagen längtade jag efter en varm dusch och en varm säng, jag tror jag somnade redan kl 21 igårkväll för jag var så sjukt trött.



Helgen som varit

Jag jobbade hela lördagförmiddag med att stoppa folk och bilar från att gå rakt ut i vägen där vi spelade in Wallander. Kallt som satan men ganska roligt.

Vi har firat systers pojkvän Mats som fyllde 20 år igår! Detta firades med god mat och bowling där jag såklart vann 1a serien och det är det som räknas..

Idag ska söndagen spenderas i soffan och framför tv:n med chips och dipp! Eftersom jag återigen ska jobba imorgon och på onsdag kan det vara skönt att slappa idag :)

På återseende.





Fredag

Fredagsmys på hög nivå med godis och Idol.
Snart ska jag hämta massa dudes som är och bastar
men innan dess bjuder jag på denna :)





Ingen ursäkt.

Nej jag har ingen ursäkt till att inte bloggat på 3 dagar förutom att jag faktiskt inte suttit vid min dator (!) Helt galet. Idag ska jag eventuellt åka in med syster och föräldrar och handla. Annars har det inte hänt så mycket just nu. Jag återkommer.



Hey Goodmornin'


Jag ska snart i väg på och träffa min JobbCoach. Efter det ska jag förhoppningsvis klippas.

Hörs sen.                 

.


Söndagsångest.

Jag tror att alla har en slags mörk sida inom sig, en sida som ibland tränger sig på
när det är en regnig och mörk söndag.
En sida som finns men som man inte låter komma fram.
Ibland låter jag den komma fram ändå mest för att jag vet att den finns
och jag accepterar att den finns.
Det är okej att gråta ibland och låta känslorna flöda
även om det inte är något som man är ledsen över.
Förr när man var 13 eller 14 kunde man inte hantera den sidan av sig själv,
man lyssnar på depressiva sånger
och romantiserar bilden av att må dåligt,
som om att det skulle vara något fint och bra.
Det är det inte, men det är okej.
Det är okej att känna så.
Som tur är växer man upp och inser att Kent inte är den enda musiken i världen
även om man förälskar sig i deras texter
och skriver dem överallt.
Ibland plockar man fram den gamla skivan och sätter igång låtarna igen,
och kommer ihåg.
Idag tycker jag det är okej
mest för att jag kan hantera det på ett annat sätt.
Det viktiga är att lika ofta som man gråter ska man skratta
och då menar jag inte skratta till lite utan man ska få
skratta från hjärtat
och uppskatta alla de små sakerna i livet.
Ibland börjar jag nästan gråta
när jag tänker på hur glad jag är
och hur bra jag mår just nu,
då kan man säga att alla känslor kommer på samma gång.
När man tänker på hur lycklig man är nu
i jämförelse med vad man varit,
jag tror att mår man bra och är lycklig i sig själv,
så löser resten sig.


Trött som få.

Just nu ligger jag i sängen och vilar samtidigt som jag äter godis och tittar på Skilda världar. Morgonen idag började med ett ganska hårt Fuego-pass som resulterade i mycket svett och nu är man lagom trött.
Ikväll är det öja och såklart ska vi dit. Så snart är det dags att börja tagga, men först vila.




Helg igen.

Ja så var det helg igen. Idag är jag sjukt trött :(, Jag är dessutom förkyld till max och kissnödig precis hela tiden, asjobbigt. Nu är det snart Top Model och jag har precis vaknat efter en powernap som inte alls hjälpte faktiskt. Usch nej, ikväll blir det jag, min godispåse och dvdfilm.

Tack och hej.


..

Det verkade fungera :). Jag är hemma igen och har precis sovit en stund, inte lätt när man inte är van vid att gå upp 6:30 på morgonen. Jag har en förkyldning på G och jag är hungrig så jag tänkte gräva lite i kylen eller så för att se vad som finns. Oh just det ja, blev bjuden på visning på en lägenhet nästa vecka så håll tummarna :)




Onsdag.

Sitter och väntar på pappa som är inne på undersöknig. Sålänge ska jag se om det funkar att göra ett blogginlägg från mobilen :)



Måndagsmys.

Ikväll är det Pelle Svanslös (Julkalendern) och en massa cornflakeskakor. Min syster var väldigt skeptisk men jag sa att det faktiskt är gott! Och eftersom alla ingridienser, till de andra sakerna vi tänkte baka, inte fanns så blev det tillslut det enda som var kvar. Det blev himelskt gott och nu sitter vi här och mumsar :)




Söndag.

Okej såhär tror jag, när man vaknar upp en söndagsmorgon så mår man alltid lite dåligt, det känns som om man är bakis fast man egentligen inte har druckit någonting dagen innan. Det känns så iallafall. Igårkväll blev det bowling, god mat och filmmys med Josse och Mats, idag har jag inte gjort alltför mycket men det satt rysligt fint med pizza nu ikväll även om det inte var jag som var bakfull den här gången. Nu är det skilda världar, djungelvrål och mys på mitt rum tillsammans med Tott och i min nya klänning :)




En dag bland många andra.

Igårkväll åkte vi iväg till Skurup för att umgås med moster och mosters man, vi åt himla god thaimat och spelade spel och Nintendo Wii.

Imorse var det dags för ännu ett danspass där vi svettades bort ytterligare några kilo. Även det riktigt roligt!

Nu händer det inte så mycket då jag mest väntar på att orka gå och klä på mig för att sedan åka iväg och bowla ikväll.

Snart tänkte jag lägga upp lite bilder från i torsdags då det blev shopping i malmö!



Sallad.

Idag har det hänt följande:

* Afrodans

* Mys

* Nördande med datorer tillsammans med syster

* Sallad till middag.

Det är nog det stora hela. Imorgon drar jag och Karin in till malmö för lite shopping är tanken, ska bli rysligt trevligt:)



Sommaren?

Ändå rätt skönt att sommaren kom tillbaka när det var tänkt att det egentligen skulle vara höst. Om det nu skulle det, jag menar det brukar ju vara höst i oktober. Men det gör ingenting. Jag tycker om när det är varmt.

Men det är klart att när man accepterat att det kommer bli kallt och tråkigt väder så blev det sommar istället en stund till.


Nästa gång..

Nästa gång jag är ute och en kille kommer fram och inte förstår att jag inte är intresserad så ska jag göra detta. För det är sjukt gjutet.

Enjoy :)




Tänkte bara säga..

Att jag har världens bästa vänner och detta inlägget vill jag tillägna er;

Tack för att ni finns och för att ni är de ni är.
Jag vill berätta så mycket för er, om hur mycket ni betyder och hur jävla bra och fina ni är.
Jag vill att ni ska veta att ni betyder så mycket för mig, ni kanske vet det redan
men jag kan inte säga det till er,
orden sitter för långt in i hjärtat
för att jag ska kunna dra ut dem,
det går inte,
jag har försökt.


Jag vill att ni ska veta att ni är de bästa vännerna man kan ha,
att ni är starka, snygga, och sjukt bra!
Jag vill också att ni ska förstå det.
Om ni inte redan gör det.
Tack för allt och jag hoppas att vår allas vänskap
håller i minst lika många år till.


:love:


Välkommen Lördag.

Ibland finns det inget bättre än att vakna en lördag utan huvudvärk och illamående. När man kan sitta och titta på Nyhetsmorgon och äta frukost i lungn och ro, läsa lite bloggar och äta frukost länge. Dessutom när det är en vacker höstdag ute och livet känns bra. Imorgon kommer dock morgonen nog inte bli lika trevlig, det är nämligen dags för fest ikväll igen, vilket innebär att jag njuter lite extra av morgonen idag för att kunna sova bort den imorgon. Nu ska jag forstätta titta på Nyhetsmorgon eftersom en av mina favoriter Filip Hammar är gäst.