Trött chey.

Klockan är 02:26 i skrivande stund. Jag kan inte sova och det är lördag. Vi har haft en riktigt trevlig kväll hos min moster och hennes man.
Jag har även tänkt berätta om mina drömmars klänning som blivit min. Jag ska lägga ut bild hade jag tänkt men jag har inte fotat den än. hursomhelst fortsätter jag mitt Top Model maraton ett tag till.

Puss.


Helgen som varit.

Jag har nog inte berättat om helgens händelser kom jag på. Det hela började med en liten förfest där jag och Karin snackade skit och drack lite. Senare ringde hennes bror och vi traskade dit för förfest. Vi var där till ca 23:50 för att sedan bege oss ut på stan för lite drinkar innan öja. Kings Head och Donna gina innan taxin mot öja kom 00:45. Öja var riktigt roligt och där var mycket folk och härligt ös! Efter öja runt 03 tog vi öjabussen till ystad för lite kebab och efterfest. Jag var i säng runt 05:50 och sov nog till 13 dagen efter. En riktigt rolig kväll och trevligt sällskap!


En tyst minut.

Idag höll vi en tyst minut för alla som miste livet i norge i samband med terrordåden. Jag satt inne mellan Ica och Elgiganten och jobbade med att sälja jordgubbar. Jag såg när världen stannade upp i en minut. Allting stannade, alla var tysta ingen gjorde något. Vi skänkte en tanke åt alla anhöriga och vänner som drabbats. Mer kan vi inte göra. Det enda vi kan göra är att ägna våra tankar åt dem och finnas där för de som behöver det.



Jag tittar inte tillbaka.



Sovmorgon.

Idag hade jag sovmorgon till 8 ungefär, riktigt skönt. Nu är jag hemma igen och tänkte bara slappa hela dagen innan det är dags att jobba igen. Sen om det blir så får vi se :). Vart tog sommaren vägen föresten? Igår var det varmt och jag stod och sålde jordgubbar i borrby, jag satt inte ner en enda gång mellan 14:30 - 17:30. Så det var fullt ös hela dagen. Nu ska jag äta lite middag!

Hej.





Så.


Mest för att denna låten går varm i sommar. Tack till Tumbuktu för en av sommarens alla låtar!




Du ljög fan bättre än delfinerna simmar.

Idag är jag trött chey. En tidig morgon med mycket körning men god middag med syster efteråt var inte fel. Jag börjar inte jobba ikväll förrän klockan 17:45 vilket känns riktigt skönt eftersom jag alltid är trött på eftermiddagarna. Menmen. Nu är det lite musik som spelas för att tagga lite inför jobb. Jag tänkte lägga in en video här men det kommer strax eftersom jag just nu inte orkar skriva om alltihopa. :)

Puss


Jag drömde en natt.

Jag hör konstiga ljud.
Jag ligger i soffan och sover, tror jag.
Jag reser mig upp och går ut i hallen.
Det står ett tänt ljus där, det doftar vanilj.
Ljuset är min Farmors.
Jag känner det direkt och jag vet att hon är nära.
Jag är inte rädd längre.
Jag går tillbaka till soffan och lägger mig till rätta.
Jag ser någon gå förbi utanför fönstret.
Jag ställer mig på golvet och någon kommer in i rummet.
Det är min Farmor.
Hon ger mig en kram och säger att hon har det bra nu.
Hon kramar om mig hårt och jag kramar tillbaka.
Vi gråter lite.
Jag säger att vi saknar henne.
Vi avslutar med ett farväl, kramar och tårar.
Sen vaknar jag.



Helt slut.

Idag har det varit full fart på jobbet. Jag började kl 10:30 och var hemma 19:30 dock var jag hemma mellan 15:30-16:30. Nu tänkte jag slappa i soffan innan jag ska sova. Jag ska upp till tollarp i morgon klockan 8. Det ska bli skönt att sova lite.

Tråkigt att missa Sjöbomarknad idag men jobbet fick gå före. Och nu orkar jag verkligen inte. Menmen.

Just det ja! Jag har ju faktiskt börjat läsa en bok idag, på engelska men den är bra och man kan liksom inte sluta läsa den. Det bästa är att jag har alla böckerna i serien så nu är det bara att läsa.



Puss


Powernap.

Just nu är jag trött men det har jag inte tid med eftersom jag snart ska åka och jobba. Igen.

Puss.



Semester i Jämjö.


Världens bästa badställe!




Semester!

Sådär, nu drar vi på en fyra dagars tripp till blekinge :), Vi åker i eftermiddag och kommer hem på söndag/måndag. Det ska bli så skönt att komma iväg och slippa jobba ett tag. Men jag återkommer!

Puss



Jag lever på hoppet.

Idag har jag hängt på stranden en stund med min syster för att sedan åka hem igen och ta en massa hoppbilder i trädgården. Eftersom de flesta bilderna inte ser kloka ut bjuder jag bara på den sista som blev lite spexig. Jag ska snart sova eftersom det blir tidig uppgång imorgon för att jobba. Men men.

Puss

.Blogg.se strular så bild kommer när den kommer.


En vecka har 7 dagar.

Jag är helt förvirrad över dagarna nuförtiden. Jag blev faktiskt lite förundrad över att det var måndag idag. Men veckorna rullar på och på fredag åker vi på en liten minisemester, det ska bli rikgit skönt :).
Jag är uppe med tuppen om dagarna och sen sover jag en stund på dagen för att sedan köra bil igen, jag har nog aldrig suttit i en bil så många timmar som på denna sommaren!. Men det är helt okej eftersom jag kan sola på dagarna :)

Puss


En droppe i havet.



Ibland kommer den där känslan.
Den försvinner som tur är.
Men ibland är det extra jobbigt
 när tankarna bara snurrar runt.

Det enda man kan göra är att låta det bero,
tänka att det kommer bli bättre.
 
Men ibland behövs en krasch,
oftast kommer den utan förvarning. 
Ett psykbryt där allt kommer upp till ytan igen.
Även om du redan hade rett ut det. 

Då är det tur att man får lov att göra det.
Det är tur att man får lov att falla
 och resa sig igen.
Samla ihop bitarna som föll ur.
Så att livet blir helt igen.



En av många Lördagar.

Idag är det lördag och jag har spenderat hela förmiddagen i en bil runt om i skåne. Det gjorde jag dock igår också så jag börjar bli van. Det finns dock några riktigt bra saker med mitt jobb:

1. Jag får ju faktiskt lov att äta godis.
2. Lyssna på musik.
3. Värme om det är kallt.
4. Samtidigt som jag får se mig omkring på skånes vägar.

Det är inte alla som kan göra det på jobbet. Det är så roligt att träffa alla försäljare också som sitter bakom berg av jordgubbar med en filt, bok och godispåse. Det är ändå ett roligt jobb och man blir glad i hjärtat varje gång någon kommer och berömmer jordgubbarna och ger lite dricks när man står och säljer. Nu är det dock skönt att få vara hemma en stund innan det är dags att köra igen.

Tack o Hej.