Nu är jag tillbaka!

Så, vad har hänt? Jo.
Lördag: Fest med mycket härliga människor, melodifestivaltittande, mycket vin och Kings Head.
En härlig bild från Kings Head där syster var ute.
Söndag: Nådig bakfylla (tror dock den hade varit värre om jag inte ätit asmycket pasta med pastasås när jag kom hem.)
Måndag: Hängde i Stora Herrestad hela dagen för att sedan avslutas med mitt allra första årsmöte och sedan filmen Hamilton på Bio.
Tisdag: Träning ikväll och just nu ska jag nog vika lite tvätt tror jag. :D


:)

Just nu händer det inte så mycket,
Får se vart kvällen bär oss :)


Kattmys.

Just nu har jag kattmys i soffan i väntan på fredagsmys :)


Såhär.

Okej, just nu i livet är det såhär att jag ska komma ut och röra lite på mig och med det menar jag att jag ska ha ca 1 månads praktik för att sen eventuellt få ett jobb på det stället om jag trivs och om de trivs med mig. Så det känns roligt :)

Just nu sitter jag här och gör typ ingenting, jo kollar när Josse spelar Super Mario 64 på mitt Nintendo 64, lätt den bästa konsolen som gjorts, okej Nintendo Wii är också riktigt roligt. Spelade lite Donkey Kong 64 innan också men det spelet är så stort så jag orkade inte, jag har klarat den en gång och det tog 56 timmar (!). Roligt att man lägger ner så mycket tid på ett spel. (Spelet räknar hur mycket tid du spelar.) Aja.



Onsdag.

Jag gillar onsdagar. Då vet man att det inte är så långt kvar till helgen. Lite så mitt i veckandag eller något.
Jag har nog inget intressant att berätta idag så ni får helt enkelt ha tålamod om ni vill läsa något intressant :)


.



Drömmar.



Snart är det vår!

Åh idag när jag var ute fick jag fantastiska vårkänslor, snöhelvetet är borta och solen skiner och jag tyckte att jag hörde någon fågel någonstans. Jag längtar så sjukt till våren och sommaren och snart så är de här förhoppningsvis. Jaja, nu fortsätter jag att kolla på The Hills och ringa lite till.
Puss


Lördag.

Har varit och tränat en timmes dans i förmiddags, alltid lika roligt :), Nu är det dags att tagga för ikväll, det är nämligen fest med 2 av mina bästa vänner och det kommer bli sjukt roligt!

Jag slänger in en låt så att man kommer i stämmning. Tänkte först lägga in hela videon men den är 13 minuter så jag tog bara låten ;)


Just nu.

Just nu sitter jag och tittar på Jon, Kate plus 8. En fantastisk serie om en familj med 8 barn, ett tvillingpar och sexlingar, fantastiskt. Så himla rolig serie och det är så roligt att följa med dem överallt. Så sjukt söt serie!


alla hjärtans dag.

Igår var det alla hjärtans dag, en dag som jag egentligen inte har så starka band med utan egentligen bara är en dag precis som alla andra. Men dagen spenderades med vänner och middag och även lite rött vin, trevlig kväll. :)
Idag är det sjukt fint väder ute även om man blir typ blind av att titta ut för det är så starkt ljus. Jaja. Nu ska jag inte göra så mycket, ska faktiskt åka och träna ikväll eftersom jag missade det igår. :D


Vill bara säga..

Tragiskt och sorgligt.
Sov Gott Whitney.
:love:



Vacker vinterdag.

Idag är en dag där till och med jag uppskattar vintern, det glittrar så fint ute och det var synd att jag inte fick med det på bilderna. Men jag tog några bilder ändå när jag var ute.


Louis Vuitton.

Hej :love:


Det går bra nu.

Alla katter hämtades och alla mår bra, vilket känns bra :) just nu är jag sjukt trött och sånt men men. Igår var jag på provjobb på Cinema 3, sjukt spännande och roligt, jag hoppas men vi får se om jag får det. Nej nu ska jag vila bort min förkyldning.

Tack hej.



Mjau.

Nu är man lite orolig, hoppas allt går bra med de små liven.


Trögt.

Denna vecka har det blivit lite si och så med bloggandet känner jag, men jag kan uppdatera er med att jag ska prov-jobba på lördag, vilket jag är väldigt glad för :D. Mindre glad för den förbannade snön, fastnade med bilen i en snödriva! Men med lite svordomar och lite så, så gick det :). Jaja.


Sjuk.

Usch, hatar när man vaknar typ 6 på morgonen och det känns som om halsen är 3 gånger så stor som den ska vara. Menmen det är bara att gilla läget och hoppas på att det inte är halsfluss på gång. Under tiden kollar jag lite på youtube och hittade ett fantastiskt roligt klipp.


Inte tid!

Okej jag har verkligen inte tid att skriva just nu, men jag kastar in ett snabbt inlägg om vad som hänt:

Torsdag: Var på badet och blev typ 10 år igen när leksakerna kom fram och fy tusan vad roligt vi hade.
Fredag: Fredagsmys med familjen och filmtittande.
Lördag: Städat hela dagen och nu är det dags för duschen eftersom det är Öja ikväll! Vann ju biljetter i Radio Actives tävling :D "Ring in när ni hör låten När jag går ner" Vi ringde men kom inte fram, ringde en gång till; "Hallå" Haha så sjukt. Men välbehövda biljetter :)

Ha en härlig lördag för det tänker jag ha ;)



Vem fan beställde snö?!

Inte var det jag iallfall. Jag hatar snö och vinter och kyla. Usch. Menmen vädret är sjukt fint och även om det är/var -7 grader så kändes det inte så kallt faktiskt. Jag är glad att vi slipper vintern 2010 för det var ju sjukt. Just nu tillbringar jag tiden framför The Hills och under en filt, så sjukt skönt. Nu hade det varit riktigt skönt med sommar och värme, men nu får vi väl vänta ut vintern först.


Träna eller inte träna.

Ibland är det jobbigt att resa sig upp från soffan och åka iväg och träna eller om man ska strunta i det. Idag ska jag nog pallra mig eller ska jag det. Jag får fundera på saken en stund.