Kallt!

Riktigt kallt ute, jobbar som ett mongo idag dock, 20 pallar kl 15.. Ingen hit men vi klarade att få in alla innan stängning :) Nu är man mätt och trött väntar på att pojkvännen ska komma och hämta mig, sen sova länge imorgon hoppas jag på :)
 
 
 


Mörkt.

Det är så mörkt och tråkigt ute så man dör lite.. Ändå rätt skönt att jobba resten av veckan med allt juligt vi har på jobbet. Har lyckats få in en julstjärna och en ljusstake i lägenheten än så länge : D. Men mer blir det ;) 
Hhihi.


Så fint!

 


.

Lägger upp en härlig bild från i lördags, där ni också kan se mitt nya mobilskal om ni inte sett det :)
 
 
 


Trött-

Nu, nya Skilda Världar avsnitt :)


Lugn dag.

Har hunnit med en hel del idag, varit och tränat, fikat på stan, solat och fikat med lillasyster. Nu har jag ätit och slappar med datorn innan jag hoppar in i duschen :)


Jobbhelg.

Jobbar helg så ingen fest denna helgen. Nu ligger jag i sängen med en filt och kollar på The Hills :) Ätit en supergod middag på Bröderna M, snart sängen känns det som :)


Sorry.

Har varit dålig på att skriva igen.. ska jobba heldag idag, ganska taggad men hyffsat trött.. Nu myser jag i min nya filt och äter frukost :)



Nybäddat.

Just det ja! Jag köpte påslakan i Ullared och bäddade fin i "vår" säng :D
 


Bra dag!

Idag har jag haft en mysig dag på stan med god salladstallrik på Snuggels och sedan lite shopping. Shoppade dock en hel del i Ullared igår :). Helgen var trevlig, blev inte supermycket så mådde rätt bra på söndagen :).. 
Imorgon är det dags för jobb igen precis som resten av veckan. 
 
Men vi hörs
 
Puss
 


Fest!

 
Lets have a party tonight ;)