:love:



Just nu. Varför heter alla rubriker så?



Fredag :)

Äntligen ledig :). Så skönt efter att man jobbat Lördag - fredag. Nu ska jag chilla lite till. Tack hej.


Ingen vanlig dag.

Idag är det ingen vanlig dag för det är faktikst min lillasysters födelsedag!
Det firar vi med våfflor :)


Ledig idag igen :)

Just nu, massa kattmys och tvätt. :)


Ledig Ledig.

Åhå jag är minsann ledig både idag och imorgon, riktigt härligt faktiskt :), Jag uppskattar att vara ledig mitt i veckan. Så fint, man hinner med så mycket. Idag har jag hunnit med en fika och handlat lite godis. Riktigt trevligt, nu ska jag fortsätta med ingenting :)
image description


Tråk-tisdag.

Idag är det tisdag och det är nog en av de tråkigaste dagarna i veckan. Men jag har jobbat för fullt 8-18 så jag är sjukt trött nu kan jag säga. Menmen jag tänkte bara slänga in ett litet Hej. Och jag tänkte dela med mig av en låt som jag faktiskt gillar även om jag inte lysssnar så mycket på den här typen av musik längre.
"You can get addicted to a certain kind of sadness"



Ikväll.

Och förra helgen.


Lediga lördag.

Idag tänker jag bara sitta hemma med lillasyster och ha lördagsmys med film och godis, samt lite tacos från igår. Ja det var nog min lördag det. :)


Uppdatering.

Så vad händer.
Lördag: Festade med Marthina och hade riktigt roligt på Kings Head. Såg Loreen vinna melodifestivalen :D
Söndag: Var faktiskt inte bakis utan var rätt pigg, riktigt fint väder ute och det blev grillning utomhus med Josse, Mats och Anders.
Måndag - Fredag: Jobb, jobb,jobb. Jag har ju praktik just nu så det blir väldigt dåligt uppdaterat känns det som. Men nu får ursäkta, jag ska blogga så mycket jag kan nästa vecka :)


Låt se.

Hm, vi får helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda :)


Ett litet Hej!

Hej från trött chey som jobbar hela dagarna nu förtiden. Det är mycket att göra men det är bara roligt. Skönt att inte bara sitta hemma hela dagarna. Jag återkommer när jag har mer tid och så. Kanske i helgen :)
Nu ikväll har jag ätit plätte med grädde och sylt och nu äter jag chips. Sjuktt gutt.


Just det,

Detta innebär att jag inte kommer vara jätteaktiv med bloggandet de närmsta veckorna, men jag ska göra mitt bästa för att inte helt tappa bort det. :)


Imorgon är det dags..

Imorgon börjar jag min praktik, som förhoppningsvis kan ge ett jobb i slutändan. Nerverna börjar komma men det känns ändå bra att faktiskt ha ett jobb på en fast plats och där man har matlåda med sig :D. Mina jobb jag har haft har alltid roterat och jag har oftast varit på olika ställen varje dag. Det ska bli skönt att åka till samma ställe varje dag och veta att man ska vara där. Det ska blir roligt. Imorgon börjar det..


Söndag.

Jag ogillar söndagar väldigt mycket. Sjukt onödig dag. Dock är jag inte bakis eller någonting och jag har en mysig liten katt bredvid mig i soffan. Men mitt Wii har lagt av så nu återstår det att se om det vaknar igen. Den som väntar på något gott..


1 Mars!

Det är banne mig vår nu, det är så härligt att höra fåglarna kvittra! Jag var hos tandläkaren idag och för första gången på flera år hade jag ett litet hål som de ska laga om några veckor. Funderade på om man ska skita i bedövningen så man slipper ha praktik hela dagen med hängande läpp. Synd att det känns som om hela huvudet ska åka upp i taket som det isar. Ja jag ska tänka på saken, jag har faktiskt klarat den innan.

Men nu ska jag äta lite mariekex. Det är det godaste jag vet just nu, mariekex med smör på, omg vad det är gott. Jag kan nog äta en hel paket. Men sen mår man därefter..

Ajja vi hörs.